Akdeniz’de asfalt çalışmaları sürüyor


Mahalle ayırımı yapmadan, ilçeye bağlı tüm mahallelere hizmet taşıyarak kentin çehresini değiştiren Akdeniz belediyesi, son olarak Civanyayla Mahallesi’nde asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

 

Tarih : 21 Şubat 2020 Cuma 12:26

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi; insan ve hizmet merkezli yönetim anlayışı: vatandaş ve kent odaklı bütçe ilkesiyle, hizmet götürmedik mahalle bırakmıyor. Akdeniz’de yaklaşık 11 ay içinde el değmedik bölge bırakmayan fen işleri ekipleri, yeni sezon asfalt çalışmalarına Civanyayla Mahallesi'nden başladı.  Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve teknik ekiplerin sahada yaptığı kontroller, gerekse de muhtar ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen ekipler, zamanla yıpranan ve son yağışlarda zarar gören Civanyayla sokaklarının asfaltını yenilemeyi sürdürüyor. Başkan Gültak; “Belediye hizmetlerinden tüm vatandaşlarımız eşit yararlanabilmeli” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak , vatandaş ve kent yararına olan hizmetlere, proje ve çalışmalara aralıksız devam edeceklerini; Akdeniz’in talihini ve çehresini değiştirmeyi sürdüreceklerinin altını çizdi. “Akdeniz sınırlarında yaşayan bütün vatandaşlarımızın bu hizmetlerden yararlanması en doğal haklarıdır”

"MAHALLELERİMİZDEKİ KALDIRIM VE ASFALT İHTİYACINI BÜYÜK ORANDA GİDERECEĞİZ"

Akdeniz  ilçesine bağlı mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetler noktasında çalışmalara  ağırlık verdiklerini belirten Başkan Gültak; "Planlamamızı baştan itibaren yaptık. Bir yandan kent merkezinde yer alan yerleşim alanlarımızın eksiklerini giderirken öte yandan da geçmişte ihmal edilen kırsal mahallelerimize hizmetleri sunuyoruz” şeklinde bir değerlendirme yaptı. Mahalle sakinleri, yaşadıkları bölgeyi yepyeni bir görünüme kavuşturan, kendilerini toz, toprak ve çamurdan kurtaran hizmetlerden dolayı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler.  Öte yandan Civanyayla Mahalle Muhtarı İsmail Toker ; "Başkanımızdan Allah razı olsun. Muhtarlar toplantımızda Civanyayla yollarını asfaltlayacağını söylemişti ve çalışmalar başladı, çok güzel bir şekilde asfaltımız yapılıyor. Akdeniz Belediyesi ve Belediye Başkanına teşekkür ediyorum." dedi

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA