00:59   BAŞKAN SEÇER, ÇİMSA ÇBK MERSIN TAKıMı ILE BIR ARAYA GELDI   00:56   ÖĞRETMENLER MAHALLESI’NDE TAZIYE EVI HIZMETE AÇıLDı   00:54   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN DEV HIZMET   00:51   GENÇLIK VE SPOR BAKANı OSMAN AŞKıN BAK, AKKUYU NGS SAHASıNı ZIYARET ETTI   00:48   TARSUS TSO’DA VERGI INCELEMELERINE YÖNELIK KRITIK BAŞLıKLAR MASAYA YATıRıLDı   00:45   “MERSIN LOJISTIK MERKEZI AÇıLıŞıYLA ŞEHRIMIZE ÖNEMLI BIR DEĞER KAZANDıRıLDı”   00:43   KıRSALDA TARıMSAL ÜRETIMI GÜÇLENDIRECEK YENI DESTEKLER AÇıKLANDı   00:35   MERSIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARı BIRLIĞI’NDEN DIJITAL HAMLE   00:33   TARSUS TSO KOMITE BAŞKANLARı ISTIŞARE TOPLANTıSıNDA BULUŞTU   00:32   TOROSLAR’DA HEDEF, SORUNSUZ YOLLAR, GÜÇLÜ ÜSTYAPı  
 
   
 
 

Evde konser keyfi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle evden çıkmayan vatandaşlar için sosyal medya hesaplarından mini konserler düzenlemeye başladı.

 

Tarih : 25 Mart 2020 Çarşamba 13:25

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Oda Müziği Grubu, belli zamanlarda vereceği mini konserlerle kültür ve sanat etkinliklerini, zamanını evde geçiren vatandaşların ayağına kadar getiriyor. İlk konserini 22 Mart Pazar akşamı, Büyükşehir Belediyesine ait sosyal medya hesaplarından canlı olarak veren Oda Müziği Grubu, çaldığı parçalarla hesapları takip eden vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

“ODA MÜZİĞİ GRUBUMUZ, MİNİ KONSERLERLE VATANDAŞLARIMIZIN EVLERİNE KONUK OLACAK”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Bengi İspir Özdülger, sürecin olağan olmadığını, hem ülke hem de dünya açısından zor bir dönemden geçildiğini vurgulayarak, “Bu süreçte hem evde zaman geçiren vatandaşlarımızın hayatına kısa süre de olsa değişiklik ve renk katmak hem de hayatın her şeye rağmen devam ettiği bilincini vatandaşlarımızın unutmaması için Oda Müziği Grubumuz, belli zamanlarda bu tür mini konserlerle vatandaşlarımızın evlerine sosyal medya aracılığıyla konuk olacak. Kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz belli bir süre ertelenmiş olabilir fakat insanlarımızın bu etkinliklere de ihtiyacı olduğu düşüncesinden yola çıkarak, haftanın belli zamanlarında evdeki vatandaşlarımıza böyle sürprizlerimiz olacak” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesinin, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde ilgili tüm birimleriyle mücadele ettiği bu salgının en kısa zamanda ve en az zararla sona ermesini dileyen Özdülger, kültür ve sanat dolu, cıvıl cıvıl bir Mersin’e çok yakın zamanda kavuşacaklarına olan inancını dile getirdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA