Toroslar’da fırın ve marketlere sıkı denetim


Toroslar Belediyesi, ülke genelinde uygulanan korona virüs salgını tedbirleri ile ilçe genelindeki fırın ve marketlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın, pastane ve unlu mamuller üreten işletmeler ve marketleri hem denetledi hem de bilgilendirdi.

 

Tarih : 8 Nisan 2020 Çarşamba 13:55

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, denetimlerde genel ve kişisel hijyen koşullarına dikkat eden ekipler; ekmeklerin çıplak el değmeden hazırlanarak ambalajlara konup satışının yapılması, çalışanların boneli ve maskeli olmaları, maskesiz alışveriş yapmak isteyenlere ise izin verilmemesi gibi konularda uyarılarda bulundu. Ekipler, ayrıca çalışan personel ile alışveriş yapan vatandaşlar arasında sosyal mesafenin korunması noktasına da dikkat edilmesini istedi.

"VİRÜSE KARŞI TEDBİRLİYİZ"

Esnaf, yapılan denetimlerden ve verilen bilgilendirmelerden dolayı zabıta ekiplerine teşekkür ederek, bu süreci hep birlikte el ele verip atlatacaklarını ifade ettiler. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk sağlığını korumak adına bu denetimlerin sıklıkla devam edeceğini söyledi. Başkan Yılmaz, "Bakanlığımızdan yayınlanan genelgeyle pazar yerleri ile marketlere maskesiz girmek yasaklandı. Zabıta ekiplerimiz de ilçemizdeki fırın ve marketlerde denetimler yapıp, bu konuda hem esnafımızı hem de vatandaşımızı uyararak, bilgilendiriyor. Amacımız, halk sağlığını tehlikeye sokacak olumsuzlukların önüne geçmek. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın bu süreçte tedbirlere uymalarını, alışverişte sosyal mesafelerini korumalarını istiyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA