Mezitli’de esnafa maske dağıtıldı


Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, hazırladıkları gıda paketlerinin ardından esnafa 40 bin adet maske dağıttı. Başkan Bünyamin Önel, Türkiye’nin salgına karşı verdiği mücadeleye destek vermek amacıyla sorumluluk bilinci ile çalıştıklarını ifade etti.

 

Tarih : 8 Nisan 2020 Çarşamba 14:26

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Covid 19 ile mücadele sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası büyürken, kentlerde de sivil toplum örgütleri dayanışma ağı örüyor. Mersin'de de Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, esnafa dağıtılmak üzere 1000 koli gıda paketi hazırlayarak, ihtiyacı olanlara ulaştırdı. Esnaf odaklı hizmet veren Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, şimdi de sipariş ettiği 40 bin maskeyi esnafa dağıtmaya başladı.

ESNAFA GIDA DESTEĞİ

Mezitli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Bünyamin Önel,  yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Covid 19 salgını nedeniyle kimi sektörlerde esnafın zor günler yaşadığına işaret eden Başkan Önel, esnafa bir nebze de olsa destek olabilmek amacıyla Mezitli'deki esnafa 1000 adet gıda paketleri dağıttıklarını anımsattı.

TEMEL FELSEFEMİZ ESNAFIMIZIN KALKINMASI

Gıda paketlerinin ardından kalabalık alanlarda maske takılması zorunluluğu getiren genelgenin yayımlanması ile 40 bin adet maske siparişi verdiklerini dile getiren Başkan Önel, "Temel felsefemiz esnafımızın kalkınması, ekonomimizin canlanması. Bu misyonla biz de sorumluluk bilinci ile ülkemizin verdiği mücadeleye katkı sunmak için çalışıyoruz. Esnafımızı gezerek maskeleri dağıttık" bilgisini paylaştı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA