Tekli: “Üretime devam eden sanayicilerimize şükran borçluyuz”


Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, tüm dünyayı saran COVID-19 virüsüne rağmen tüm tedbirlerini alarak üretime, istihdam sağlamaya ve ihracat yapmaya devam eden Mersinli sanayicilere teşekkür etti.

 

Tarih : 8 Nisan 2020 Çarşamba 15:12

226 sanayi parselinde 20 bin kişi ile üretime devam ettiklerini kaydeden MTOSB Başkanı Tekli, ‘Mersin sanayisinin gelişim gösterdiği bir dönemde, 3. Organize Sanayi Bölgemizin alt yapı çalışmalarının sonuna gelip tüm parsellerimizi yeni yatırımcılarımıza tahsis ettiğimiz günlerde karşımıza çıkan COVID-19 salgını tüm dünyada olduğu gibi Mersin’de de işleyişe olumsuz etkisini gösterdi. COVID-19 salgınının ülkemizde ilk görüldüğü günden itibaren üst düzey önlemler alarak üretmeye devam ettik. ‘Tedbir al, çalışanını koru, üretmeye devam et’ sloganı ile istihdama ve ülkemizin ihracatına katkı sağlamayı sürdürüyoruz. Salgını işletmelerimize, organize sanayi bölgemize bulaştırmamak, yayılmasını önlemek için üst düzey önlemler aldık’ dedi.

‘DEVLETİMİZİN TALİMATLARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ’

COVID-19 salgını ile mücadele noktasında Mersin Valiliği başta olmak üzere devletin tüm kademelerinin yayınladığı genelgeleri yakından takip ederek uyarılara harfiyen uyulduğunu da ifade eden Başkan Tekli, ‘ Salgının yayılmasını önlemek adına devletimiz tarafından alınan tüm tedbirleri yakından takip ederek uygulamaya koyuyoruz. Firmalarımız kendi bünyelerinde farklı tedbirler alsa da bizler de MTOSB Bölge Müdürlüğü’nün denetiminde tüm kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Mersin Valimiz Sn. Ali İhsan Su beyefendi başkanlığında kurulan Mersin İl Pandemi Koordinasyon Kurulu’ndaki tüm üyelere de ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Mersin İl Pandemi Koordinasyon Kurulu aldığı önemli tedbirler ile salgının kentimizde yayılmasının önüne geçerek, halkımızın sağlığını korumuştur. Bu anlamda Mersin İl Pandemi Koordinasyon Kurulu’nun kararlarını da yakından takip ediyor ve alınan kararları ivedilikle uyguluyoruz’ dedi.

‘SANAYİCİLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ’

‘Ülkemizin geçirdiği tüm zorlu sınavlarda olduğu gibi bu zorlu sınavda da sükûneti, tedbiri elden bırakmadan üretmeye devam eden tüm sanayicilerimize şükran borçluyuz’ diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tekli, ‘COVID-19 virüsüne rağmen tüm tedbirlerini alarak üretmeye, istihdam sağlamaya ve ihracat yapmaya devam eden tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki; bu zorlu süreçten de tedbiri elden bırakmadan, üreterek hep birlikte çıkacağız. Tüm Türkiye el ele vererek aşamayacağımız bir sıkıntı yok. Şunu bilmeliyiz ki, bu zor günleri de kısa bir süreç içerinde aşıp normal hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  MTOSB, Sabri Tekli

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA