Erdemli OSB için geri sayım başladı


Mersin’in Erdemli ilçesinde yapılacak Erdemli Karma Organize Sanayi Bölgesi için geri sayım başladı. Erdemli OSB’nin yer seçimi toplantısı, ilgili kurumların katılımıyla Erdemli Belediyesinde yapıldı.

 

Tarih : 4 Temmuz 2020 Cumartesi 14:41

Haber Merkezi

Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Erdemli ekonomisine can katacak Erdemli Karma Organize Sanayi Bölgesinin yapımında bir adım daha atıldı. Erdemli OSB’nin yer seçimi toplantısı, Erdemli Belediyesinde yapıldı. Toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri, Mersin Valiliği temsilcileri, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile bölgede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Fikir alışverişinde bulunulan toplantıdan sonra alınan kararlar doğrultusunda değerlendirmede bulunan Erdemli Belediye Başkanı Tollu, “Gelecek nesillerimiz için projeler yapıyoruz. Yapılacak olan yatırımların Erdemli’ye hayırlı olmasını diliyorum. Erdemli Organize Sanayi Bölgesi, istihdam ve kalkınma için çok önemli. Erdemli’nin sanayi, turizm, alanında kalkınması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA