Karaduvar sahili, çöp ve atıklardan arındırıldı


Mersin’in Akdeniz İlçesine bağlı Karaduvar Mahallesi sahilinde bulunan deniz kumları; lazerli plaj eleme-temizleme makinesi kullanılarak, zaman içinde biriken her türlü çöpten ve atıktan filtrelenerek temizlendi, plaj yeni bir görünüme kavuşturuldu.

 

Tarih : 5 Temmuz 2020 Pazar 11:29

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi tarafından, birkaç ay önce yeni bir istinat duvarı örülen, baştan sona temizliği yapılıp yeşillendirilen ve peyzaj çalışması tamamlanan Karaduvar Mahallesi sahilinde, bu kez de kumsala el atıldı. Başkan M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla harekete geçen ekipler; lazerli plaj eleme-temizleme makinesi yardımıyla, sahilde bulunan her türlü kesici atığı, sigara izmaritlerini, şişeleri, gazoz kapaklarını, cam kırıkları, deniz otları ve dal parçaları gibi nesneleri deniz kumundan ayıklayıp sahili tamamen temizledi.

“KARADUVAR’I BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Beraberinde Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Karaduvar Mahallesi’ni ziyaret ederek sahilde gerçekleşen çalışmaları inceleyen ve ekiplerden bilgi alan Başkan Gültak, eline kürek alarak, tamamen temizlenip ağaçlandırma yapılan sahilde toprak attı. Mahalleyi sokak sokak gezerek yapılması gereken çalışmaları tespit eden Başkan Gültak;  “Karaduvar Mahallemizi; insanlarımızın akın akın görmeye ve gezmeye geldiği bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Nitekim geçen yılsonuna doğru, kentimiz ve ülkemiz çapında büyük ses getiren ve yoğun ilgi çeken balık festivalini düzenlediğimiz mahallemize, ihtiyacını duyduğu diğer tüm hizmet ve çalışmaları da sunuyoruz.  Daha önce kapsamlı şekilde çevre düzenlemesini yaptığımız Karaduvar sahilimizin, bu kez de modern bir makine yardımıyla kumunu eleyip temizliyoruz. Bu çalışma sayesinde plajımız tertemiz ve düzenli bir görünüme kavuşacak.  İnsanlarımız gönül rahatlığıyla denize girebilecek, dileyen balık avlarken, isteyenler de denizin hemen kenarında pikniğini yapabilecek. Akdeniz’de; denizi, balıkçılığı ve tarımsal üretimiyle öne çıkan Karaduvar Mahallemizi bir cazibe merkezine dönüştürmek için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA