Tarsus Doğa Parkı’nın ürkek sakinleri


Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Doğa Parkı’nın doğum sezonu, dünyaya gözlerini açan geyik ve ceylan yavruları ile sona erdi. Doğa Parkı’nın sevimli ancak bir o kadar da ürkek sakinleri geyik ve ceylanların sayıları yeni doğumlarla arttı. 3 ceylan, 2 alageyik, 1 kızıl geyik ve 1 beyaz geyik olmak üzere 7 yavru, Tarsus Doğa Parkı’nın yeni sakinleri oldu. 8 Haziran’da ziyaret için yeniden kapılarını açan Doğa Parkı’nda, Koronavirüs’e karşı gerekli önlemler alındı. Uzun süredir evde olan vatandaşlar, çocukları ile geldikleri Doğa Parkı’nın sakin ortamında, virüse karşı alınan üst düzey önlemler sayesinde gönül rahatlığı ile zaman geçirebiliyor.

 

Tarih : 7 Temmuz 2020 Salı 12:40

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Doğa Parkı’nın doğum sezonu, dünyaya gözlerini yeni açan geyik ve ceylan yavruları ile sona erdi. Tarsus Doğa Parkı’nın sevimli ancak bir o kadar da ürkek sakinleri geyik ve ceylanların sayıları yeni doğumlarla arttı. Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tarsus Doğa Parkı’nda hayata gözlerini açan yavrular, yeni normalleşme süreci ile birlikte ziyaretçilerin şimdiden ilgi odağı oldu. 3 ceylan, 2 alageyik, 1 kızıl geyik ve 1 beyaz geyik olmak üzere 7 yavruya ekipler özenle bakıyor.

YENİ NORMALDE YAVRULAR İLGİ ODAĞI

8 Haziran’da ziyaretçi ağırlamaya başlayan Doğa Parkı’nda yeni yavruları ve diğer türleri görmek isteyen vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uymak ve maske takmak şartı ile kabul ediliyor. Vatandaşların girişlerde ateş ölçümleri yapılırken, Doğa Parkı içinde yapılan işaretlendirmeler ile sosyal mesafe kurallarına uymaları için yönlendiriliyor. Sınırlı sayıda ziyaretçi kabul edilen Doğa Parkı’nda, vatandaşlar doğum sezonu ile dünyaya gelen geyik, ceylan, lemur, deve kuşu ve ayı yavrularını özellikle görmek istiyor. Uzun süredir evde olan çocuklar aileleri ile geldikleri Doğa Parkı’nın sakin ortamında, virüse karşı alınan üst düzey önlemler sayesinde gönül rahatlığı ile zaman geçirebiliyor, hem yeni türlerle hem de yavrularla tanışıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA