Mersin basını Ender ağabeyini kaybetti


Mersin basınının kıdemli gazetecilerinden, hayvan ve çevre dostu Ender Erdemil, dün akşam tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gazeteci Erdemil’in vefatı, Mersin’de büyük üzüntüyle karşılandı.

 

Tarih : 11 Temmuz 2020 Cumartesi 16:06

Mersin’de uzun yıllardır gazetecilik yapan, birçok yerel gazetede köşe yazıları yazan, özellikle sokak hayvanlarına büyük sevgisiyle tanınan, Güncel Mersin İnternet Gazetesi imtiyaz sahibi Ender Erdemil, yakalandığı hastalığa yenik düşerek 67 yaşında yaşama veda etti.

KEMOTERAPİ TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Bir süre önce akciğer kanserine yakalanan Mersin basınının ‘Ender ağabeyi’ Erdemil, hastalıktan kurtulmak için mücadele ediyordu. Mersin’de geniş kesimler tarafından tanınan ve çok sevilen Erdemil, son günlerde rahatsızlığının artması üzerine Özel Mersin Ortadoğu Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Erdemil, dün akşam saat 22.00 sıralarında, doktorların çabalarına karşın kurtarılamayarak yaşama gözlerini yumdu.

BEDENİNİ TIPA BAĞIŞLADI

Bedenini, tıp eğitiminde kullanılması amacıyla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesine kadavra olarak bağışlayan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Erdemil için cenaze töreni düzenlenmeyecek. Erdemil'in, birkaç yıl önce vefat eden ablası da bedenini kadavra olarak bağışlamıştı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu akşam saat 18.00’de cemiyette Ender Erdemil için taziye programı gerçekleştirilecek. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA