Okuldaki patlamada ölen öğretmen toprağa verildi


Mersin’de geçtiğimiz günlerde meslek lisesinin kimya bölümünde dezenfektan ürettiği sırada meydana gelen patlamada ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden öğretmen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Tarih : 11 Temmuz 2020 Cumartesi 16:13

4 Temmuz’da Merkez Toroslar ilçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kimya bölümünde dezenfektan üretimi sırasında, kimyasal maddeler patlamaya neden oldu. Patlamada, kimya bölümü öğretmenleri Ramazan Şahin (44) ile Hasan Satırlı yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla okula itfaiye, 112 Acil ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yaralı öğretmenler ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

“OĞLUM NEREYE GİTTİN”

Mersin’de tedavi gören öğretmenlerden durumu ağır olan Ramazan Şahin, sabaha karşı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şahin’in yakınları cenazeyi Adana’daki Buruk Mezarlığı’na getirdi. Öğretmeni son yolculuğuna uğurlamak için mezarlığa gelen yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşı dökerken, anne Tahide Şahin’in güçlükle ayakta durduğu görüldü. Şahin’in eşi Aynur Şahin ile oğlu Deniz Şahin de birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Ramazan Şahin’in cenazesi, defnedilmek için mezara götürüldü. Bu sırada öğretmen Şahin’in babası Kahraman Şahin “Oğlum nereye gittin” diyerek gözyaşı döktü. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA