image

Okunma : 573  Tarih : 22.06.2021  E-Mail : yakupboncuk2019@gmail.com

 
Yakup Boncuk

BABALARA “EN BABA” KUTLAMA

Geçtiğimiz Pazar günü tüm yurtta kutlanan “Babalar Günü” nedeniyle Mersin ve Tarsus’ta da değişik etkinlikler yapıldı. Pandemi tedbirleri nedeniyle sokak kısıtlaması olduğundan Pazar günü yerine Babalar günü etkinliği Tarsus’ta Pazartesi günü yapıldı.
Emekli Evine üye olan bendeniz Yakup Boncuk da Tarsus Kazan Ben Kepçe diyerek ve davet üzerine Babalar günü etkinliklerine katıldım. Yanımda gazeteci arkadaşlarım Mersin Kent gazetesi sahibi Nevzat Doğan ve Çukurovaya Tercüman gazetesi sahibi Seyhan İpekoğlu da bulunuyordu. Etkinlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi  Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü  Özlem Yaşar ve Tarsus Emekli evi sorumlusu Esra Çevikaslan da bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine ve Emekli Evi çalışanlarına öncelikle ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, özel günlerde düzenlediği sosyal etkinliklerle fark yaratmaya devam ediyor. Geçen aylarda iki ayrı dönemde Tarsus Gençlik Kampına gittik. Bizleri orada ağırlardılar ve emeklilere değer verildiğini gösterdiler.
BU KEZ BABALAR GÜNÜ İÇİN
Tarsus ve mersinli emekliler aslında çok şanslı.. Çünkü Mersin Büyükşehir Belediyesi Emeklileri unutmuyor, özel günlerde onları hatırladığı gibi, diğer günlerde de Emekli Evinde konuk ediyor, ikramlarda bulunuyorlar. TV seyretmenin yanı sıra, tavla, dama, satranç oynama imkanı var. Günlük ulusal ve yerel gazeteleri okuma imkanı var. Yine birbirinden güzel hikaye, roman ve öykü kitapları da Emekli Evinde emeklilerin hizmetine sunuluyor.
20 Haziran Babalar gününün ertesi gün Tarsus’taki Emekli Evi üyesi babalara Babalar Günü’ etkinliği gerçekleştirdi. Eski Park içindeki etkinlikte müzik şöleni sunuldu. Babalara çeşitli hediyeler verildi. Etkinlikte  Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi  Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü  Özlem Yaşar ve Tarsus Emekli evi sorumlusu Esra Çevikaslan da bir konuşma yaparak emeklilerin Babalar gününü kutladı. Müzik ile coşan emekliler,  kendilerini mutlu eden bu günde müziklere eşlik ettiler, sanatçıları alkışladılar. Hem bu sıcaklarda güzel bir gün geçirmek, hem de stres atmak adına bu etkinlik gerçekten çok güzel oldu.
Bu tür etkinliklerin devam edeceğini biliyorum. Yeni etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyorum ve Emekli Evi sorumlularına, bu projeyi hayata geçiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer hemşehrimize çok teşekkür ediyorum. Emekliler bir toplumun bilgi ve hazine kaynağıdır, unutulmamalıdır. Onlara ikinci baharlarında mutlu ve sağlıklı günler geçirmeleri için ortam sağlanmalıdır.




 
  YAZARIN ARŞİVİ
 
 
 
  YORUMLAR
 
 
  YORUM YAZIN
 
Adınız Soyadınız :

Yorumunuz :

Güvenlik Kodu : Güvenlik Kodu
Kod :

 


 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA