Mezitli 12 Yaş Kış Kupası sona erdi


Mezitli Belediyesi ve Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, Türkiye Tenis Federasyonu Mezitli 12 Yaş Kış Kupası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

 

Tarih : 7 Şubat 2021 Pazar 12:25

Haber Merkezi

Mezitli Belediyesi Aratos Spor Tesislerinde 1-5 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya, Mersin’in yanı sıra Samsun, Ankara, Hatay, Adana ve Muğla’dan 29’u erkek, 27’si kadın olmak üzere 56 sporcu katıldı. Birbirinden heyecanlı maçların yaşandığı turnuva, ödül töreninin ardından sona erdi.

“HEDEFİMİZ ULUSLARARASI BAŞARILAR”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçeye çok önemli spor tesisleri kazandırdıklarını belirterek, "Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz ile birlikte çok önemli turnuvalara imza attık. Kulüp sporcularımızın her başarısı Mezitlimizin gururu oldu. Kulüp Başkanımız İlkim Tahinci’ye, sporcularımız ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdiki hedefimiz, sporcularımızın uluslararası alanda başarılar elde etmesidir. 1-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 12 Yaş Tenis Turnuvasına katılan tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Mezitli Belediye Spor Kulübü Başkanı İlkim Tahinci ise "Belediyemizin bize sunduğu sonsuz imkanları doğru kanalize ederek ilçemizi ve ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edecek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu konuda tesisleşmeyi tamamladık. Şimdi altyapı çalışmalarına devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA