Erdemli Belediyespor’da hedef 3.Lig!


Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Erdemli Belediyespor’da hedef 3. Lig. Erdemli Belediyespor Kulübünün Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsnü Çevik, hedeflerinin 3.Lig’e çıkmak olduğunu belirterek “Kulübümüzün son durumu bomba gibi transferleriyle ve futbolcularıyla. Müdürümüzün de dediği gibi 10 gün önce antrenmanlara başladık. Sağ olsun Mersin İl Müdürümüz bize yardımcı oldu. Poligon tesislerinde futbolcularımızı ikamet ettiriyoruz orada otelde kalarak kamp yapıyorlar” dedi.

 

Tarih : 10 Şubat 2021 Çarşamba 11:06

Adem GÜNEŞ

Narenciyede bir Türkiye markası olan Erdemli’de şimdi de spor alanında bir atılım gerçekleşiyor. Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden sarı yeşilliler, taraftarlarına verdikleri şampiyonluk sözünü yerine getirmek için çalışırken aynı zamanda yeni spor tesisleri ile ilgili de çalışmalar sürüyor. Mersin  Erdemli  Belediyesi  Spor İşleri Müdürü Kamil Boran, pandeminin spora etkilerinden bahsederek, Erdemlilere kazandırmak istedikleri spor tesisi çalışmalarından ve Belediyespor’un Lig’deki durumundan bahsetti.  Boran, “Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü olarak Erdemli’de çocuklarımızın 6 branşta eğitim alabileceği spor tesislerimizi bitirdik. Geçen yıl Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu, verdiği talimatla altyapılar ve gençlerin sportif kursları ile alakalı çalışma başlatmamızı istemişti. Devam eden kurslarımızda çocuklarımızın daha iyi ortamda eğitim alabilmesi için bu tesislerimizin yapımına başladık. 15 Ocak itibariyle de Spor İşleri Müdürlüğümüzü koordinasyon merkezimize taşıyarak buradan Erdemlimize hizmet ediyoruz” dedi.

“TÜM KURSLARIMIZ ÜCRETSİZ ŞEKİLDE KATILIMA AÇIK”

 

Erdemli’de verdikleri kurslarda ilklere imza attıklarını belirten Spor İşleri Müdürü Boran, “Eğitim verdiğimiz spor branşlarında ilk kez  bocce ve okçuluk sahalarımızı oluşturduk. 6-11 yaş grubu futbol akademi sahamız, basketbol sahamız, tenis kortumuz ve dart sporunun yapılacağı salonumuzla alakalı çalışmaları bitirdik. Bu branşlarla alakalı kurslarımıza başlıyoruz” ifadelerini kullandı. Tesislerin çevresinde bulunan oturma alanları, dinlenme yerleri ile çocukların kurslarda güzel vakit geçirerek çalışma yaptıklarını söyleyen Boran, tüm kursların ise ücretsiz olduğunu dile getirdi. Boran, “Erdemli Belediyesinin daha önce de olduğu gibi spor, kültür ve daha birçok dalda yapılan kursları kesinlikle ücretsizdir. Spor İşleri Müdürlüğü iki yıl önce kuruldu ama biz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü döneminde yani 9 sene önce kurslarla ilgili çalışmaları başlatmıştık. Futbol, tenis, basketbol, hentbol, mücadele sporları ve şimdi okçuluk, bocce ve dart sporunu da ekleyerek hemen hemen tüm spor branşlarında eğitimlerimiz devam etmektedir” dedi.

“KURSLARA HES KODU İLE GİRİLİYOR”

Yalnızca spor alanında değil, eğitim, eğitim durumlarının takibi, sağlık durumlarının takibi ve sosyal yaşantı ile ilgili çalışmalar da yürüttüklerini dile getiren Boran, ailelere çocuklarını en güzel şekilde teslim etmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ayrıca kurslarda alınan pandemi tedbirlerinden de bahseden Boran, şu ifadeleri kullandı: “Kurslarımıza gelen tüm sporcuların pandemi tedbirlerine uymalarını sağlıyoruz. Tüm kurs yerlerimizde sporcuların ateşlerini ölçüyoruz ve HES Kodu uygulaması ile kurslara alıyoruz. Kursa gelen öğrencilerimiz tesislere ilk girdiği andan itibaren onların adları ve soyadları alarak, ateş ölçümü dereceleri ve HES kodlarının kontrolünü yaparak tesise alıyoruz. Ayrıca tesislerimizde hijyen ve dezenfekte çalışmalarına da çok önem veriyoruz.” Bireysel sporlar için kadınlar ve erkekler için ayrı spor salonları olduğunu belirten Boran, Erdemli genelinde 5 salonda hizmet verdiklerini söyledi. Boran, “Burada muay tai, kick boks, tekwando, karate bütün branşlarda kurslarımız eğitmenlerimiz eşliğinde devam etmekte. Bir iki spor dalı hariç tüm branşlarda hizmet vermekteyiz.  Pandemiden dolayı geçen dönem yüzme kurslarını veremedik ama inşallah pandeminin sona ermesiyle normalleşmeyle beraber yüzme kurslarımız da açılacaktır” şeklinde konuştu.

“ERDEMLİ BELEDİYESPOR’DA HER ŞEY YOLUNDA”

Erdemli Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’de olduğunu söyleyen Boran, “Geçen yıl iyi bir yönetim oluşturduk. Yönetimdeki arkadaşlarla organize olarak takımımızı hazırladık, geçen yıl kendi adımıza başarılı da olduk. Takımımızla alakalı en büyük gücümüz Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu oldu. O sporla alakalı hele ki Erdemli’nin profesyonel ligde temsil edilmesiyle alakalı her türlü desteği verdi” dedi. Erdemli Belediyespor’un kurumsal yapıya ulaşmış bir kulüp olduğunun altını çizen Boran, “Oyuncularımız tesislerimizde hijyen kuralları içerisinde idmanlarını yapmaktadır. Her konu ile alakalı görevlendirilen yöneticilerimiz mevcut. Bundan 10 gün önce idmanlarımıza başladık ve iyi bir şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı. Erdemli’ye yeni tesis kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Boran, Yeni tesisle alakalı devlet büyüklerimizin ve Başkanımızın çalışmaları var. Erdemli belediyesinin 140 dönümlük ayırdığı bir alan vardı. Bununla alakalı Başkanımız Mükerrem Tollu, bürokratlarımız, devlet büyüklerimiz, İl Gençlik ve Spor Müdürümüz, İlçe Müdürümüz gerekli çalışmaları yapıyor. Erdemlinin en büyük eksikliklerinden biri olan iyi bir spor tesisini Erdemli’ye kazandırmak için çalışmalar yaptıklarını biliyorum. Bir iki yıl içerisinde inşallah Erdemli özlediği stadına kavuşacak” dedi. Erdemli Belediyesi olarak geçmiş yıllardan itibaren çocukların eğitimi, sportif alanlarda başarı ve daha çok sağlıklı bireylerin yetişmesi için hizmet verdiklerini söyleyen Boran, “ Gücümüzü Başkanımız Mükerrem Tollu’dan alıyoruz. Sağ olsun bize her türlü olanağı sunuyor. Biz de Erdemli’ye bu hizmeti aktarmak için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

“ERDEMLİ BELEDİYESPOR’DA HEDEF 3.LİG”

Erdemli Belediyespor Kulübünün Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüsnü Çevik, hedeflerinin 3.Lig’e çıkmak olduğunu belirterek “Kulübümüzün son durumu bomba gibi transferleriyle ve futbolcularıyla. Müdürümüzün de dediği gibi 10 gün önce antrenmanlara başladık. Sağ olsun Mersin İl Müdürümüz bize yardımcı oldu. Poligon tesislerinde futbolcularımızı ikamet ettiriyoruz orada otelde kalarak kamp yapıyorlar” dedi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün tahsis ettiği alanda da antrenmanlara devam ettiklerini belirten Çevik, Kulüpteki transferlerden de bahsetti. Çelik, “Dış transferde 15 oyuncumuz var şuan. Kimisi profesyonel Lig’den geliyor, BAL liginden de aldığımız oyuncular var. Alt yapıdan 5 tane topçumuz var. Bunun dışında Beşiktaş ve Trabzonspor’a gönderdiğimiz alt yapıdan oyuncularımız var. Onlar da şuanda Süper Lig takımlarının altyapıları antreman yapmadığı için bizim A takımımızla beraber burada antremanlara katılıyorlar. Erdemli Belediyespor 1957’de kurulmuş bir takım. Bugüne kadar istikrarlı bir çizgide gidememiş ama bundan sonra kısmet olursa biz bu makus talihi yeneceğiz. Şuanda altyapı ve A takımı ile kurumsal bir kulüp haline geldik. Tesisi olsun, konaklaması olsun, sağlık hizmetleri olsun. Süper Lig takımı bu anlamda ne düzeyde ise biz de öyle bir sisteme oturttuk. Bundan sonra aldığımız topçularda tek hedefimiz 3.Lig” şeklinde konuştu.

“TARAFTARLAR MAÇLARI ÖZLEDİ”

“Bizim Mükerrem Başkanımıza ve Erdemli halkına bir sözümüz var” diye konuşan Çelik, “Başkanımız bize BAL Ligine çıkmamız sebebiyle çok büyük destek verdi. Biz de ona bir söz verdik. Ama bu bir spor. Mücadeleyi yaparsın sonunda şampiyonluk olur, ya da ilerleyen senelerde şampiyonluk gelir ama biz kararlıyız. Bu makus kaderini yeneceğiz” ifadelerini kullandı. Taraftarların maçları özlediğini de belirten Çevik,”Taraftarlar artık başarıyı özledi. Bizim bir de Manifesto Gençlik diye bir taraftar grubumuz var. Maçları özlediler ama biliyorsunuz pandemi kuralları var. Erdemli’nin maçları çok hareketli ve heyecanlı geçer. Biz de dua ediyoruz ki biran önce seyircili maçlar başlasın. Taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmazlar, kısmet, bekliyoruz” dedi.

“FUTBOLCULAR SADECE ŞAMPİYONLUK DÜŞÜNSÜN”

Erdemli Belediyespor Basın ve Ulaşımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Esat Çakar, “Erdemli Belediyesinin tahsis edilmiş yarım otobüs dediğimiz 27 kişilik otobüsü mevcut. Takımlarımızın tesislerden idmanlara ulaşımını sağlamak için şuanda onu kullanıyoruz. Bildiğiniz gibi Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden kurumsal bir takımımız mevcut. Amatör Ligde mücadele eden takımlar biliyorsunuz ki kendi bölgesinden diğer illere gidecek. Bu illere giderken de biz pandemi kuralları çerçevesinde federasyonumuzun bize verdiği kriterlere göre ulaşımda nasıl bir seyahat yapılacaksa ona göre bir otobüs almayı düşünüyoruz. Tabi Liglerin kısa sürmesinden dolayı belki kiralama sistemine de gidebiliriz. Ama sonuç itibariyle futbolcularımızı yan yana değil, her koltuğa tek futbolcu oturtarak 46 kişilik son model konforlu bir araçla gittiğimiz illerde de takımımızın ne derecede disiplin içinde olduğunu göstereceğiz” şeklinde konuştu. Çakar, ayrıca “Biz futbolcularımıza şunu diyoruz: sizin sadece düşünceniz şampiyonluk olsun. Başka hiçbir şey düşünmeyin. Çünkü biz onlar için her şeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA