İçel dağıldı: 5-0


Misli.com. 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, İstanbul’dan hem dondu hem de dağıldı. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan İçel İdman Yurdu, deplasmanda konuk olduğu Esenler Erokspor’a 5-0 mağlup olarak ikinci yarı çıktığı dördüncü maçtan da puan kaybıyla ayrıldı. İkinci yarıda çıktı dört maçtan sadece 1 puan çıkartabilen temsilcimiz lider Somaspor’un 8 puan gerisine düştü. İçel İdman Yurdu, puan sıralamasında 35 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

 

Tarih : 18 Şubat 2021 Perşembe 11:20

Necdet TAŞ

Esenler Erokspor ile İçel İdman Yurdu arasında saat 13.00'da oynanması planlanan karşılaşma yapılan açıklamayla ilk başta ertelendi ancak daha sonra ise oynanacağı açıklandı. Sahada süren kar küreme çalışmalarının yetişmemesi nedeniyle iptal edilen karşılaşmanın oynanmasına karar verildi. Sahada ise kar küreme çalışmaları saat 16.30 gibi tamamlandı. Karşılaşma 3 saat 45 dakika gecikmeyle 16.45'te başladı.  Karşılaşmayı Esenler Erokspor 5-0 kazandı. Esenler Erokspor'a galibiyeti getiren goller; Tayfun Vurgun, Enes Soy, Aziz Kızılgün, Hüseyn Afkan ve Murat Kayalı kaydetti. İçel İdman Yurdu aldığı yenilgiyle ligin ikinci yarısında çıktığı 4.maçtan da puan kaybıyla ayrıldı. İçel İdman Yurdu haftayı 35 puanla kapatırken Esenler Erokspor ise puanını 40'a yükseltti.

Stat: Esenler Erokspor Stadyumu

Esenler Erokspor: Ercüment, Enes Soy, Berk Taşkın, Abuzer Gaffar Toplu, Muharrem Öner, Aziz, Murat, Erdinç, Aziz Aksoy, Tayfun Vurgun, Muammer Sarıkaya

Teknik Direktör: Selahaddin Dinçel

İçel İdman Yurdu; Sertaç, Burak Bilgen, Burak Altındaş, Ekrem Aydemir, Aslan Gök, Ömer Önder, Tunahan Ergül, Uğur Ayhan, Ozan, Furkan ve Hakkı Tosun

Teknik Direktör: Cüneyt Tiryaki

Goller: Taygun Vurgun, Enes Soy, Aziz Kızlgün, Hüseyin Afkan, Murat Kayalı

 

Grupta alınan diğer sonuçlar şöyle;

Isparta 32-Şile Yıldızspor: 0-0

Yalovaspor-Somaspor: 1-1

Erbaaspor-Altındağspor: 1-0

Elazığ Karakoçan-Karşıyaka: 2-0

Cizrespor-Çarşambaspor: 1-1

Çatalcaspor-Arhavispor: 1-1

Gölcükspor-Batman Petrolspor maçı ise ertelendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA