Maçın tekrar oynanmasını istiyoruz!


Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda hedef 13’te 13. Lider Somaspor ile aralarında 8 puanlık farka rağmen kendileri için henüz her şeyin bitmediğinin altını çizen Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Geriye kalan 13 maçımız var. Henüz bitmiş hiçbir şey yok. Somaspor ve Isparta takımı da bu hafta berabere kaldı. Her şeyi geride bıraktık. Artık tek hedefimiz 13’te 13 yapmak. Gündemizde Cüneyt Hoca ile ilgili bir şey yok. Tek gündemimiz Gölcükspor maçı. Bu maçtan 3 puanla ayrılıp üzerimizdeki kara bulutlarını dağıtıp ölü toprağını atmak istiyoruz” dedi. Olaylı Esenler Erokspor maçıyla ilgili de konuşan Saltık, “Maçın tekrar oynanmasını istiyoruz. Hukuki haklarımızı sonuna kadar savunacağımızı hem TFF yetkililerine hem de Esenler Erokspor yönetimine bildirdik. Bundan sonra son sözü hukuk söyleyecek” dedi.

 

Tarih : 19 Şubat 2021 Cuma 17:06

Necdet TAŞ

Misli.com 3. Lig 3. Grupta hafta içi oynan Esenler Erokspor - İçel İdman Yurdu arasındaki skandallarla dolu maçın yankıları sürüyor. Saat 13.00’da oynanması planlanan karşılaşma yapılan açıklamayla ilk başta ertelendi ancak daha sonra ise oynanacağı açıklandı. Sahada süren kar küreme çalışmalarının yetişmemesi nedeniyle iptal edilen karşılaşmanın oynanmasına karar verildi. Sahada ise kar küreme çalışmaları saat 16.30 gibi tamamlandı. Karşılaşma 3 saat 45 dakika gecikmeyle 16.45’te başladı.  Karşılaşmayı Esenler Erokspor 5-0 kazandı.

“TAKIMIMIZ AÇ SUSSUZ BİR ŞEKİLDE SAHAYA ÇIKTI”

Olaylı maçla ilgili sert açıklamalarda bulunan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Maçtan bir gün önce federasyon yetkililerini arayıp durum hakkında bilgi aldık.  Çünkü İstanbul’da yoğun bir kar yağışı vardı ve maçın oynanıp oynanmayacağı belli değildi. Yetkililer bir gün önce bize sahanın maçtan önce hazır olacağı bilgisini vererek hiçbir sıkıntı yaşanmayacağı garantisi verdiler. Biz de buna göre hareket ederek kafilemizi bir gün önceden İstanbul’a gönderdik. Ancak maç günü maça 3 saat kala sahada kar vardı ve hiçbir çalışma yapılmamıştı. Maça 2 saat kala çalışmalar başladı. Bu organize bir şekilde yapılmış bir komplo ve skandaldır. Maça bir saat kalmış ancak sahanın yüzde 80’i karla kaplı halde duruyordu. Maçın hakemi de maçın ertelendiğiyle ilgili federasyona bilgi verdi. Daha sonra maçın hakemi sahayı terk ediyor. Bizim takım da kafile halinde otobüse biniyor ve stadı terk etmek üzereyken Esenler Erokspor yöneticileri federasyondan bilgi geldiğini ve maçın oynanacağı bilgisini veriyorlar. Saat 13.00’te oynanması gereken maç 16.40’da başlatılıyor. Oradaki TFF yetkilisi de bu komplonun içerisindedir. Takımımız aç ve sussuz bir şekilde 4 saat soyunma odasında bekletilip ondan sonra sahaya çıkartılmıştır. Bu şekilde moralsiz sahaya çıkan takımımız maalesef o ağır yenilgiyi almıştır” diye konuştu.

“HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ”

“Hukuki haklarımızı sonuna kadar savunacağımızı hem TFF yetkililerine hem de Esenler Erokspor yönetimine bildirdik. Bundan sonra son sözü hukuk söyleyecek. Takımımızın motivasyonunu sıfırlayıp 5-0 yenilgiye neden oldular. Biz maçın tekrar oynanmasını talep ediyoruz. Hakkımızı sonuna kadar savunup sesimizi gür şekilde çıkartacağız. Maça iki saat kala tüm yetki hakemdedir artık. Maçın oynanıp oynanmayacağına hakem karar verir o saatten sonra. Maçın hakeminin ertelediği bir maçı federasyon nasıl oynatabilir? Ben de maça maç sabahı gidecektim ancak sahanın karla kaplı olduğu bilgisini alınca maç oynanmayacak gerekçesiyle gitmedim” dedi.

CÜNEYT TİRYAKİ ŞANSIZ BİR DÖNEME DENK GELDİ

Takımın yeni Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki ile herhangi bir sorunlarının olmadığının altını çizen Saltık, “Cüneyt hoca, Isparta maçına 2 gün kala Mersin’e geldi. Maçta Hakkı Tosun cezalıydı. Emrullah cezalıydı. Emre covid 19’a yakalanmıştı. Yani toplamda 5-6 eksiğimiz vardı. Takımı daha tanımayan ve bilmeyen bir hoca geldi. Sezon başından beri taraftarlar İbrahim Baş’ın doğru hoca olmadığı gerekçesiyle gitmesinden yanaydı. İbrahim hocamıza verdiği 1,5 yıllık emeği için teşekkür ediyoruz. Mersin futboluna 1,5 yıl güzel hizmet verdi. Çok güzel bir şekilde dostça yollarımızı ayırdık. Halen de ağabey-kardeş gibi görüşmeye devam ediyoruz. Devre arasındaki transferlerin ardından gelen puan kayıplarının ardından kan değişikliğine ihtiyacımızdan dolayı hocamızla yollarımızı ayırdık. Esenler maçını Cüneyt Hoca nezdinden değerlendiremeyiz. Çünkü dediğimiz 4 saat soğuk bir odada aç sussuz bekletilip motivasyonu sıfır bir şekilde sahaya zorla çıkartılmış bir takım var” şeklinde konuştu.

“HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL”

İçel İdman Yurdu için henüz her şeyin bitmediğinin altını çizen Saltık, “Evet bizim hedefimiz bir üst lige şampiyon olarak çıkmaktı. Devreyi 1 puanla farkla lider kapatmışken şuan lider Somaspor’un 8 puan gerisinde dördüncü sıradayız. 8 puanlık fark büyük fark. Geriye kalan 13 maçımız var. Henüz bitmiş hiçbir şey yok. Somaspor ve Isparta takımı da bu hafta berabere kaldı. Her şeyi geride bıraktık. Artık tek hedefimiz 13’te 13 yapmak. Gündemizde Cüneyt Hoca ile ilgili bir şey yok. Tek gündemimiz Gölcükspor maçı. Bu maçtan 3 puanla ayrılıp üzerimizdeki kara bulutlarını dağıtıp ölü toprağını atmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA