İçel rahat nefes aldı: 3-0


Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu , evinde konuk ettiği Gölcükspor’u 3-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini alan kırmızı lacivertliler puanını 38’e çıkarttı. Temsilcimize galibiyeti getiren goller Hakkı Tosun, Gökcan Gelmen ve Furkan Güneş’ten geldi.

 

Tarih : 22 Şubat 2021 Pazartesi 09:44

Hüseyin KIRKGÖZ

Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu , evinde konuk ettiği Gölcükspor'u 3-0 mağlup etti. Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Kırmızı Lacivertliler ; Sertaç Güzel , Burak Bilgen , Burak Altındaş , Gökcan Gelmen , Aslan Gök , Ömer Önder , Tunahan Ergül , Uğur Ayhan , Dersim Şahan Kaynak , Fatih Şerifoğlu ve Hakkı Tosun 11'i ile başladı. Karşılaşmanın 26. dakikasında Hakkı Tosun ile 1 -0 öne geçen İdman Yurdu , Gökcan Gelmen ile 38. dakikada 2. golü buldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın 2 . yarısında da etkili oyununu sürdüren İdman Yurdu , 62.dakikada Furkan Güneş ile skoru 3 - 0 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. 22. haftada puanını 38'e çıkaran İdman Yurdu 3. Grupta 3. sırada yer aldı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLAR

Maça hızlı başlayan İçel İdman Yurdu 12. dakikada Uğur Ayhan ile kullandığı frikiği kaleci kornere çeldi. 26.dakkada Gölcükspor'un defansının yaptığı hata sonucu kaleciye geri pas kısa düştü. Uğur Ayhan'ın önünde kalan top Hakkı Tosun'a çevirdi. Hakkı'nın sert vuruşu ağlarla buluştu. Maçın 38. dakikasında gelişen İçel İdman Yurdu atağında ceza sahası içinde oluşan karambolde top Gökcan'ın önünde kaldı. Topu ağlarla buluşturan Gökcan takımını rahatlatan golü attı. İlk yarı 2-0'lık skorla İçel İdman Yurdu'nun üstünlüğüyle sonuçlandı. 61.dakkada oyuna gren Furkan Güneş, 63.dakkada topla buluştu. Topla birlikte ceza sahası doğru ilerleyen Furkan Güneş güzel bir vuruşla skoru 3-0'a getirdi. 73.dakkada faul yapan Ömer Önder ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Mücadele İçel İdman Yurdu'nun 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. İçel İdman Yurdu 4 hafta sonra galip geldi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA