Özel konuk engelli Mustafa oldu


Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sahnelediği "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro oyununda özel bir konuğunu ağırladı. Bedensel engelli 13 yaşındaki Mustafa Kahraman, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın desteğiyle oyunu ailesiyle birlikte izledi.

 

Tarih : 21 Mart 2021 Pazar 16:56

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bedensel engelli 13 yaşındaki Mustafa Kahraman'ın ailesi, Başkan Atsız Afşın Yılmaz'a ulaşarak çocuklarının tiyatro oyununu izlemek istediğini söyledi. Başkan Yılmaz tarafından görevlendirilen Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Birimi personeli de serebral palsi hastası olan Mustafa'yı, Akbelen Mahallesindeki evinden alarak Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisine ulaştırdı. Ailesiyle birlikte tiyatro salonuna gelen Mustafa'nın mutluluğu gözlerine yansıdı.

"ÇOCUĞUMUZUN TARIH BILINCIYLE YETIŞMESINI ISTIYORUZ"


Çocuklarının tarih bilinciyle yetişmesini istediklerini belirten bedensel engelli Mustafa'nın ailesi, Başkan Yılmaz'ın özel çocuklara olan ilgi ve desteğini her zaman takdir ettiklerini ifade ederek, bu nedenle kendisine ulaştıklarını söyledi ve teşekkür etti. 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106'ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Çanakkale Geçilmez" adlı tiyatro oyunu, seyircilerden tam not aldı. Genel Sanat Yönetmeni Hasan Topuz'un yönettiği tiyatro oyununda oyuncular, kutlu Çanakkale Zaferinin nasıl zorluklarla kazanıldığını bir kez daha gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü sanatçıları soprano Saliha Aktaş ve piyano sanatçısı Özlem Erdem de Çanakkale Türkileri müzik dinletisi ile katılımcılara tarihte yolculuk yaptırdı. Ayakta alkışlanan müzik dinletisi ve tiyatro oyununun ardından program, hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA