Kağıtları keserek 3 boyutlu tablo yapıyorlar


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi bünyesinde bulunan Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK), 41 branşta eğitim ve sosyal faaliyetlerini sürdürüyor. Kursiyerlerin hem güzel vakit geçirdiği hem de meslek edindiği bu eğitimlerden biri olan kağıt rölyef kursu da yoğun ilgi görüyor.

 

Tarih : 23 Mart 2021 Salı 14:41

Sağlık Mahallesi'ndeki Adnan Kahveci Parkı'nın içerisinde bulunan kurs merkezinde, kağıt rölyef ve ahşap boyama kurslarına katılan özellikle ev hanımları, hem günün stresini atıyor hem de el becerilerini geliştiriyor. Pandemi şartlarının göz önüne alınarak verilen kurslardan oldukça memnuniyet duyduklarını belirten kursiyerler, bu kursları açtığı için Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür etti.

KADINLARI TEBRİK ETTİ


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da kurslara katılarak meslek öğrenen kadınları tebrik etti. Toroslar Belediyesi olarak spor, kültür ve sanat kurslarıyla bölge sakinlerine daha güzel ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını kaydeden Yılmaz, "TORTEK Merkezimizde bu yıl yaklaşık 700 kursiyerimiz eğitim alıyor. 41 branşta eğitim alan kursiyerlerimiz hem boş vakitlerini değerlendiriyorlar hem de yeteneklerini keşfediyorlar. Aynı zamanda ilçemize gelen misafirlerimize ve şehir dışına yaptığımız ziyaretlerde TORTEK ürünlerimizi takdim ediyoruz. TORTEK'te el emeği ile sanatı buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA