MGC ile Ortadoğu arasında sağlık için işbirliği


Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ile Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi arasında, Mersin’deki gazetecilere sağlık indirimini öngören ‘sağlık protokolü’ imzalandı. Protokolle gazeteciler, hastanedeki muayene ve tedavilerden indirimli yararlanacak.

 

Tarih : 4 Mayıs 2021 Salı 14:35

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, "Ortadoğu Hastanesi kentimizin en değerli sağlık kuruluşlarından bir tanesi. Özellikle son dönemde yaptığı yatırımlar kentimiz adına gurur verici. Bu dönemde sağlık çalışanları çok önemli. Basın çalışanları olarak bu dönemde hep sahada görev aldık. Hiç bu protokolün gerek olmadığı bir dönem yaşamak isteriz. Hayatın olağan akışında bunlar oluyor. Ama bu dönemlerin yaşandığı zaman bir dost elinin bize el uzatmasını isteriz.  Ortadoğu Hastanesi bu durumlarda bize bir dost elini uzatacaktır. Protokole gerek olmadan zaten daha önceden bize destek sunuyordu. Protokolle resmileştirmiş olduk.  Cemiyet üyelerimize ve sizlere hayırlı olsun" dedi.

AMELİYATLAR DAHİL YÜZDE 30 İNDİRİM


Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Eski Başkanı DR. Engin Şahin,  "Değerli basın mensubu arkadaşlarımın bizleri çok hoş ve samimi bir şekilde karşıladıkları için mutluyum. Çok ağır bir salgınla karşı karşıyayız. Burada değerli basın mensupları ve aile üyeleri ile yakınlarına destek olmaktan son derece mutluyuz. Bahsettiğiniz gibi iç içe bir aileyiz zaten. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi bu kentin hastanesi. 220 yatakla, onkoloji ve kardiyoloji bölümüyle hizmet veren başarılı bir hastaneyiz. Pandemi döneminde de vatandaşlarımıza gereken hizmeti sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Cemiyet üyelerine zaten destek oluyorduk bunu resmiyete döktüğümüz için son derece mutluyuz" ifadelerini kullandı. Protokol kapsamında, Mersin Gazeteciler Cemiyetine üye ve kart sahibi olan Gazeteciler, Eş, çocuk ve Aile bireyleri bütün muayene, röntgen, MR, ameliyatlarda dahil olmak üzere yüzde 30 indirimden faydalanabilecek. Konuşmaların ardından Tepe ve Şahin, sağlık protokolünü imzaladı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA