Hastane personelinden Asrın Efe’ye destek


Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Orcan Altan, hastaneye koydukları yardım kutularıyla SMA hastası Asrın Efe’ye destek olduklarını söyledi.

 

Tarih : 6 Mayıs 2021 Perşembe 12:56

Günden güne artan Tip1 SMA hastası çocuklar ve Aileleri de sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Doktorları da sosyal sorumluluk projesi ve konuya dikkat çekmek için Mersinli SMA Hastası Asrın Efe'nin tedavisi için 100 balon alarak destek sağladı. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Orcan Altan , "Asrın Efe, Tip1 Sma hastası.  SMA hastalığı bir kas hastalığıdır. Çocuğun duyusunda, hissetmesinde, zekasında  bir sıkıntı yok. Ama kaslarda sıkıntı olduğu için ölümcül nedenlerle sonuçlanabiliyor. Türkiye'de bir tedavisi var. Ancak bunda sıkıntı yaşanıyor. Bu hastalığın dünyada tek bir çözümü var. Amerika'da yapılan gen tedavisi. Bir firma yapıyor bu tedaviyi. Bunun da belli şartları ve parasal anlamda büyük yaptırımları var. Normal şartlarda herhangi bir bireyin karşılayabileceği tutarın çok çok üzerinde. Her bireyin kendisi bu parayı toplaması gerekiyor. Asrın Efe'de kendi sosyal sorumluluk projeleriyle bunu yapmaya çalışıyor. Bu sorumluluk herkesin. Bizlerde Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi olarak yardım kutuları koyduk. Destek olduk. Umarım en kısa zamanda çocuğumuz sağlığına kavuşur” diye konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA