Tarsus İdman Yurdu karıştı


Sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan itham ve iddialara tepki gösteren Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, "Daha seçilmeden ricada bulunmuştum .Tarsus İdman Yurdu’na siyaseti sokmayalım ama nafile. Haddinizi bileceksiniz. Benim adım Şahin Harun Kırbıyık. Ben yine sözümün arkasındayım. Tüm tesisi yenileyeceğim. Store mağazalarını da açacağım , Klübün borçlarını da kapatacağım Bu sezon oynayan futbolcularımızın alacaklarının bir kısmını ödemiştim. Kalan kısmıda kapatacağım. Ancak sonrasında devam etmek istemiyorum" dedi.

 

Tarih : 10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:16

Necdet TAŞ


Misli.com 2. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu'nda sular durulmuyor. Mart ayında yapılan kongrede Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı seçilen mevcut başkan Şahin Kırbıyık görevi bırakıyor. 


SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ


Sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan itham ve iddialara tepki gösteren Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, "Doğup büyüdüğüm memleketim Tarsus’tan çok genç yaşta ayrılmak zorunda kalmıştım. Yıllarca çalıştım fabrikalar kurdum yüzlerce insana istihtam sağladım. Ekonomiye katma değerde bulundum. Uluslararası dev şirketlerin kumpaslarına dahi dik durdum. Her mahkemeden kazanarak alnımın akıyla çıktım. Devletime tek kuruş vergi borcu yapmadım. Ben Yörüğüm. Dünyayı gezeyim yatlarda keyif yapayım düşüncesi olmaz bende. Faydalı olmak haz verir bana. Bunca işimin arasında Sayın Özer Alp bana ulaşıp memleketime davet etti. Tarsus idman yurdunun durumunu anlattı. Gerçekten durum çok sıkıntılıydı. Transfer tahtası federasyon tarafından eski futbolculara olan borçtan dolayı kapalıydı. Derhal müdahale edip bir miktar para yollayarak tahtanın açılmasını sağladım ki o zaman ben başkan bile değildim. Sırf transfer yapabilsin diye acil müdahalede bulunmuştum. Takımımızın deplasmana gitmek için parası yoktu derhal destek oldum" ifadelerini kullandı. 


"DEDİKODU VE İFTİRANIN OLDUĞU YERDE BEN YOKUM"


"Tesisler çok yıpranmış futbolcularımız çok kötü bir ortamda kalıyorlardı. Bakkala kasaba manava heryere borç vardı.Toplam borcun yaklaşık 7-8 milyon Tl. civarındaydı. Tesislerin beş yıldızlı bir hale getirilmesi için en az 2 -2,5 milyon masraf yapılacaktı.  Mevcut futbolcularımız 4-5 milyon ödenmemiş borcu vardı klübün. Sezon sonunda futbolcuların alacağı kalmasa bile yeni sezon için başarı için en az 12 milyonluk bir bütçe lazımdı.Bu bütçenin 3-4 milyonluk kısmı hemen transfer anında futbolculara ödenmesi gerekiyordu" şeklinde konuşan Kırbıyık, "Tüm bu mali tablo önümdeyken başta bana her türlü desteği vereceğini söyleyenler bir bir kenara çekildi. Tarsus’a her gelişimde sözler verilmesine rağmen hiç biri yerine getirilmedi.  Hem bu kadar elimi taşın altına koyup hem de saatlerce beni kapıda bekletmeleri çok ağırıma gitti. Bu arada bakıyorum bazı sahte hesaplardan şahsıma karşı iftiralar yapılıyordu. Ben memleketime güzel bir şeyler yapmak istiyordum. Bunu bile görmezden gelip iftiralarda bulunuyorlar. Bunu yapmadan önce benim şirketlerimin mali bilançoma baksalar Tarsus’ta hiç bir şey den kazanç sağlamaya ihtiyacım olmadığını anlarlardı. Ancak bazı arkadaşlarımın başta bana söyledikleri doğru çıktı. Bu kadar dedikodu ve iftiranın olduğu yerde insanlar uzaklaşır. Daha seçilmeden ricada bulunmuştum .Tarsus İdman Yurdu’na siyaseti sokmayalım ama nafile" dedi. 


"SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM"


İlk hayallerinden birinin Tarsus İdman Yurdunu kendi gelirleri olan kimseye muhtaç olmayan altyapısı sağlam bir kulüp haline getirmek olduğunu vurgulayan Kırbıyık, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Ben harcamaları yapıyorum ama bakıyorum o zamanlar yanındayız  diyen şimdi ortalarda yok. Günü kurtarıp  kısa günün karı mantığı ile biz bu işadamına bu harcamaları yaptıralım sonra partiden birini buraya başkan yapalım başarıyı biz sahiplenelim düşüncesi Tarsus Halkına yapılacak en büyük ihanet bana da en büyük saygısızlıktır. Ben sizler gibi değilim. Anlamam siyasetten oyunlardan. Ben sizin gibi benden olmayana hakaret etmem. Bazılarının birkaç çapulcu dediği insanlar bu Tarsus’un vatandaşıdır. Haddinizi bileceksiniz. Benim adım Şahin Harun Kırbıyık. Ben  yine sözümün arkasındayım. Tüm tesisi yenileyeceğim. Store mağazalarını da açacağım , Kulübün borçlarını da kapatacağım Bu sezon oynayan futbolcularımızın alacaklarının bir kısmını ödemiştim. Kalan kısmıda kapatacağım. Ancak sonrasında devam etmek istemiyorum."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA