SMA Tip-1 Hastası Minik Yağmur için yardım kampanyası


Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mersin’de SMA Tip-1 hastası 17 aylık Yağmur Deniz’e ses ve nefes olmak için kampanya başlatarak, Sanatçı Erdal Güney, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve Yağmur Deniz’in babası Mehmet Tok ile birlikte instegram üzerinden yapılan online yayında bir araya geldi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2021 Çarşamba 11:38

Çok sayıda vatandaşın katılarak izlediği canlı yayında, kampanyanın simgesi olan denizyıldızının sembolik anlamda satışı yapılarak, Yağmur Deniz’in tedavisi için destek sağlandı. Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, “Damlaya damlaya göl olur. Gelin biz bu gölü deniz yapalım” diyerek avukatları, iş dünyasını ve vatandaşları Yağmur Deniz’e umut olmak için destek vermeye davet etti. Yeşilboğaz, “Yaşam hakkı kutsaldır ve Anayasal haktır. Devletin hastalık çeşidi seçme hakkı yoktur. Devlet SMA hastası çocuklarımızın tedavisini ücretsiz sağlamak, onları yaşatmak zorundadır. Bu sosyal devlet ilkesinin gereğidir” dedi. Sanatçı Erdal Güney ve MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Yağmur Deniz’i yaşam hakkına kavuşturmak için ellerinden gelen desteğini vereceğini ifade etti. Baba Mehmet Tok ve katılımcılar ise, kampanyayı başlatan Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’a ve destek veren herkese teşekkür etti.


VALİLİK İZİNLİ İBAN:
TR60 0004 6002 8088 8000 1416 18
Banka adı: Akbank
Alıcı: Mehmet Tok(babası)
Açıklama: Yağmur Deniz
İNSTAGRAM:
yagmurdeniz_smatip1
yagmurdenizin_umutdukkani

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA