Tarsus’ta futbolcu alacakları ödendi


TFF 2. Lig’de mücadele eden sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda futbolcuların kalan alacakları ödendi. Başkanı Şahin Kırbıyık futbolcuların tüm alacaklarının ödendiğini ifade ederek, "28 Mayıs 2021 tarihi itibari ile futbolcularımıza olan 2 milyon 387 bin lira tutarındaki toplam alacakları bugün futbolcuların hesaplarına yatırılmıştır" dedi.

 

Tarih : 29 Mayıs 2021 Cumartesi 17:01

Hüseyin KIRKGÖZ


TFF 2. Lig'de mücadele eden sarı lacivetli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu'nda futbolcuların kalan alacakları ödendi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık,  “Kulübümüzün büyük Tarsus yürüyüşünde belirttiğimiz gibi sezon sonuna kadar futbolcularımıza borcumuzun olmayacağını kamuoyuna ve taraftarlarımıza duyurmuştuk. Nitekim 28 Mayıs 2021 tarihi itibari ile futbolcularımıza olan 2 milyon 387 bin lira tutarındaki toplam alacakları bugün futbolcuların hesaplarına yatırılmıştır. Kulübümüzün futbolculara herhangi bir borcu kalmadığı gibi transfer yasağı gibi bir engel de kalmamıştı. Tarsus İdman Yurdu yönetim kurulu başkanı olarak vermiş olduğum bütün sözleri bir bir yerine getirmekteyim. Tarsus İdman Yurdu’muz için başlattığımız büyük Tarsus yürüyüşü heyecanla devam etmektedir" dedi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA