Sahil Yaşam Parkı, Bozyazı’ya renk kattı


Mersin’in Bozyazı ilçesinde Merkez Mahallesi sahil kesiminde yapılan Sahil Yaşam Parkı ilçeye renk kattı. Bozyazı Belediyesinin kendi imkanlarıyla vatandaşların hizmetine sunduğu park havanın güzel olmasını fırsat bilerek buraya akın eden vatandaşlar yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirip belediye yönetimine teşekkür etti.

 

Tarih : 14 Ağustos 2021 Cumartesi 15:48

Sahil Yaşam Parkının ilçelerine çok yakıştığını dile getiren Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, yeşil alan oluşturma ve park yapma çalışmalarını önemsediklerini yaptıkları her çalışmanın daha yaşanılabilir bir Bozyazı için olduğunu söyledi. 

 

HER ŞEY DAHA YEŞIL VE RENKLI BIR BOZYAZI IÇIN


Çetinkaya, “Kısıtlı bütçemizle vatandaşımıza kaliteli en iyi hizmeti sunmak için belediye meclis üyeleri ve çalışanlarımız elinden geleni yapmakta. Yeşil alanın hizmete girmesi vatandaşlarımız açısından önemli. İnsanlarımız nefes alacak, istirahat edecek. İlçe dışından gelecek misafirlerini gönül rahatlığıyla ağırlayabilecekler. Parkımızda 7'den 70'e herkes için çeşitli alanlar oluşturduk. Parkımızın projesi çeşitli sosyal donatılar ve sportif alanları kapsıyor. Çocuklara yönelik oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş parkurları, denize girmek isteyenler için duş kabinleri, dinlenmek isteyenler içinde oturma alanları yaptık. Kısacası çoluğuyla çocuğuyla haftanın herhangi bir saati gelip yemek yiyebileceği, çayını içebileceği, istirahat edebileceği mekanlar oluşturduk. Bozyazılılar hizmetlerin en iyisi ve en kalitelisine layık. Kendi imkanlarımızla kazandırdığımız projelerle ilçemizin çehresini değiştirmeye devam edeceğiz. Her şey daha yeşil ve renkli bir Bozyazı için” dedi. Bozyazı Belediyesinin kendi imkanlarıyla vatandaşların hizmetine sunduğu parka gelen vatandaşlar yapılan hizmeti değerli bulduklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirip belediye yönetimine teşekkür etti.  Vatandaşlar, “Çocuklar ve aileler için çok güzel bir hizmet. İnşallah bu hizmet ilçemizin her noktasına yayılır. Halkımızın bunlara ihtiyacı var. Ailece gelip dinlenebiliyoruz. İnsana ferahlık veriyor. Sahil Yaşam Parkı çok güzel olmuş, Bozyazı için muhteşem yapanların ellerine sağlık Parkın yeri de çok güzel. Hakikaten güzel bir hizmet olmuş. Allah belediyemizden razı olsun, başka ne söylenebilir ki. Çok beğendik. Yapanlardan Allah razı olsun" dediler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA