Akdeniz’de ’Gece Yolcuları’ coşkusu


Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, ’Akdeniz’de Yaz Akşamları’ etkinlikleri kapsamında sahne alan Gece Yolcuları müzik grubunun verdiği konser, büyük ilgi gördü.

 

Tarih : 23 Ağustos 2021 Pazartesi 11:52

Mersin Millet Bahçesi'ni dolduran Akdenizliler, 'Gece Yolcuları'nın muhteşem sahne performansı ve güçlü enerjisi sayesinde keyif dolu bir konser yaşadı. Vatandaşlar müziğin coşkusuna kapılırken, Başkan Mustafa Gültak ise şarkılara eşlik ederek, vatandaşların eğlencesine ortak oldu. Her yaş ve her kesimden kişinin katılımı ile gerçekleşen konser, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Şu an Türkiye'nin en güzel ve en özel Millet Bahçelerinden birinde bulunuyorsunuz. Artık sezonu açtık. Burada uzun süre konserler ve kültür sanat etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. Finalde Karaduvar Balık Festivali'nde buluşacağız. Çok büyük sürprizler siz değerli Akdenizlileri bekliyor; haberiniz olsun. Bizleri takip edin" dedi.

 

"AKDENIZ'DE KARDEŞLIK VE BARIŞ ÖN PLANDA"


Akdeniz'in değiştiğini ve artık o talihsizliğini kırdığını dile getiren Gültak, "Akdeniz'de kardeşlik, barış ve sevgi ön planda. Bundan sonra da böyle devam edecek. Biz sizler için geldik ve sizlere hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Akdeniz geceleri zaten güzeldi ama bugün Gece Yolcuları ile daha da güzel oldu. Bu güzel akşamda bizlerin yanında olan Gece Yolcuları ekibine teşekkürlerimi sunuyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum" ifadelerini kullandı. Akdeniz Belediyesinin coşku dolu etkinliğinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan ise gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını söyleyerek, Başkan Mustafa Gültak'a ve Akdenizlilere teşekkür etti

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA