En ağır cezayı alsın!


Mersin’de boşanma davası açan eşi Derya Demir’i sokakta silahla yaralayarak, felç bırakan Şerif Aksoy hakim karşısına çıktı. Şerif Aksoy’un boşanma sürecinde tehdit mesajları attığını belirten Derya Demir, "En ağır cezayı almasını istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti, Şerif Aksoy’un tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

 

Tarih : 28 Eylül 2021 Salı 16:04


Hüseyin KIRKGÖZ


Mersin'de boşanma davası açan eşi Derya Demir'i sokakta silahla yaralayarak, felç bırakan Şerif Aksoy hakim karşısına çıktı.  Mersin 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Şerif Aksoy, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses Ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmada, saldırıda yaralanan Derya Demir tekerlekli sandalye ile katılırken, taraf avukatları da hazır bulundu.


"ÖLDÜRME GİBİ BİR KASTIM OLMADI"


Şerif Aksoy savunmasında, cezaevinden tahliye olduktan sonra eski eşinin avukatı aracılığıyla boşanmak istediğini belirterek, "2 oğlumun bende kaldığı sürede, montları bende kalmıştı. Hem çocuklarımı göreyim, montlarını vereyim hem de son bir kez Derya ile konuşmak için arkadaşımın kiraladığı araçla yanına gittim. Araca binmesini istediğimde bana bağırmaya başladı. Bana hakaretler etti. O an ne yaptığımı bilmiyordum yanımdaki tabancayla ayaklarına doğru ateş ettim. Öldürme gibi bir kastım olmadı. Pişmanım" dedi.


BOŞANMA SÜRECİNDE TEHDİTLER YAĞDIRDI


Şerif Aksoy'un boşanma sürecinde tehdit mesajları attığını belirten Derya Demir, "2 kez uzaklaştırma kararı aldırdım. Benimle görüşeceği doğru değil, Mersin'e geleceğinden haberim yoktu. Sabah işime giderken araçla birden yolumu kesti. Araçtan silahla inerek, araca binmemi istedi. Binmeyeceğimi söylediğimde beni itekledi ve yere düştüm. Yere düştüğümde bana art ardına ateş etti. Konuşmama bir şey söylememe fırsat bile yoktu. Ayrıca araçta çocukların montu da yoktu. Ben görüşmek istemiyordum. Araca binerek geri geri gelmeye çalıştı, oradaki insanlar araca vurarak engelledi. En ağır cezayı almasını istiyorum" diye konuştu. 


DURUŞMA ERTELENDİ


Mahkeme heyeti, Şerif Aksoy'un tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Camiişerif Mahallesi'nde 29 Aralık 2020'de Derya Demir, boşanma aşamasındaki eşi tarafından, sabah işe gittiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Yaralanan Derya Demir, hastaneye kaldırılırken, olay sonrası Adana'da yakalanan Şerif Aksoy tutuklanmıştı. Şerif Aksoy hakkında kasten öldürmeye teşebbüs, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma suçlarından 16 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA