İçel’den erken veda: 6-7


Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. tur maçında temsilcimiz İçel İdman yurdu sahasında Bitexen Düzcespor’u konuk etti. Karşılaşmanın normal süresi karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. İçel İdman Yurdu’nun golü 79. dakikada Ömer Faruk Sezgin’den geldi. Düzcespor ise eşitliği 88. dakikada Tugay Keleş’in golü ile yakaladı. Temsilcimiz İdman Yurdu, Murat Can ile normal sürede bir penaltıdan yararlanamadı. Uzatmalara giden maçta gol sesi çıkmadı ve seri penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonucu rakibini 6-5 mağlup eden Düzcespor bir üst tura adını yazdırdı. Bitexen Düzespor’un 3. Turdaki rakibi 01 Ekim 2021 Cuma günü belli olacak.

 

Tarih : 29 Eylül 2021 Çarşamba 12:14


Necdet TAŞ


Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında İçel İdman Yurdu evinde Bitexen Düzcespor'a penaltı atışlarıyla 7-6 yenilerek kupaya veda etti. Düzcespor ise 3. tura yükseldi. Mersin Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda maç 0-0 devam ederken temsilcimiz İdman Yurdu 62. dakikada Murat Can'ın ayağından bir penaltı kaçırdı. İdman Yurdu daha sonra Düzcespor'un eski futbolcusu Ömer Faruk Sezgin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Tugay Keleş, attığı müthiş golle Düzcespor’un beraberlik golünü sağlayarak durumu 1-1’e getirdi. Maçta beraberliğin sağlanmasının ardından uzatmalara gidildi. Uzatmalarda da gol olmayınca penaltı atışlarına gidildi. Uzatmalarda sonuç değişmedi ve turu geçen takımı penaltı atışları belirledi Düzcespor kalecisi Ersin bir penaltıyı kurtarınca Düzcespor sahadan 7-6 galip ayrıldı ve 3.tura yükseldi.


STAT: Mersin Stadyumu
HAKEM: Volkan Aydın
İÇEL İDMAN YURDU: Orhan, Özkan, Gökcan, İhsan Uğur, Miraç Can, Serhat, Ömer, Halil İbrahim, Batuhan, Burak, Ömer Faruk.
DÜZCESPOR: Ersin Aydın, Alperan Özşahin, Berkahan Biçer, Recep Kalkan, Barş Emirhan Doğan, Osman Boz, Batuhan Arslan, Muhammet Ali Barutçu, Erkan Şahin, Eren Yeşil ve Tugay Keleş
GOLLER: Ömer Faruk Sezgin (İçel) Tugay Keleş (Düzce)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA