Amputenin yenilmezlik serisi 3 maça çıktı!


Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbol 1.Ligi’nde mücadele eden Mersin Ampute Futbol Takımı evinde İstanbul temsilcisi İstanbul Özürlüler Spor Kulübü’nü ağırladı. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

 

Tarih : 6 Aralık 2021 Pazartesi 12:11

Toroslar Suni Çim Sahası'nda oynanan maça; Batuhan Kale, Mehmet Rüstemoğlu, Cihan Acar, Kenan Salman, Salih Selvi, Orhan Yalçın ve Ömer Yılmaz ilk 7'siyle maça çıktı. Başa baş geçen mücadelede penaltı golüyle geriye düşen Mersin Ampute Futbol Takımı, Cihan Acar'ın golüyle maça denge getirdi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Mersin Ampute, yenilmezliğini 3 maça çıkarak puanını 5'e yükseltti.

MAÇ 1-1 BİTTİ

Öte yandan karşılaşmadan sonra açıklama yapan Mersin Ampute Futbol Takımı Başkanı Ali Yanaç, "Bugün İstanbul Özürlüler Spor Kulübü ile yapmış olduğumuz maçtan 1-1'lek eşitlikle ayrıldık. Maçta bizi yalnız bırakmayan DEVA Partisi İl Başkanı Sayın Cenk Cenkçimenoğlu ve Yönetim Kurulu'na, Gelecek Parti İl Başkanı Hamit Karış'a, Kadın Kolları Başkanı Zarife Özcerit ve Diren Bulat'a Ak Parti Toroslar Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kuruluna, Ak Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı'na, Beyazay Dernek Başkanı Gökhan Arsu  ve Mersin Büyükşehir Belediye Basın Yayın Daire Başkanı Sayın Bedrettin Gündeş'e Sporcular ve Yönetim Kurulu Adına Teşekkür Ederim" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA