TFF’den olumsuz yanıt


İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, İçel İdman Yurdu Spor Kulübü’nün isminin Mersin İdman Yurdu olması için TFF nezdinde yapılan girişimlere TFF Tescil Talimatına uymadığı gerekçesiyle olumsuz yanıt aldıklarını söyledi. Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Şevket Varan ise, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği’nin hukuki olarak kapatılması için gerekli işlemlere başlayacaklarını ve İçel İdman Yurdu’nun isim değişikliği ile ilgili süreci hızlandıracaklarını ifade etti.

 

Tarih : 10 Aralık 2021 Cuma 15:21

Necdet TAŞ

İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit, Kulübün Taraftar Sorumlusu Ümit Günay, Teknik Direktör Ender Alkan ve Yardımcı Antrenör Fatih Azak; Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubunun Tribün Liderlerinin organize ettiği yemekli toplantıda taraftarlarla bir araya geldiler.

TFF’DEN OLUMSUZ YANIT

Toplantıda tribün Liderlerinin sorularını yanıtlayan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin İdman Yurdu’nun içinde bulunduğu durum ile ilgili üzüntülerini dile getirerek, İçel İdman Yurdu Spor Kulübü’nün isminin Mersin İdman Yurdu olması için TFF nezdinde yapılan girişimlere TFF Tescil Talimatına uymadığı gerekçesiyle olumsuz yanıt aldıklarını söyledi.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN SÜREÇ HIZLANIYOR

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Şevket Varan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise Pazartesi gününden itibaren Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Derneği’nin hukuki olarak kapatılması için gerekli işlemlere başlayacaklarını ve İçel İdman Yurdu’nun isim değişikliği ile ilgili süreci hızlandıracaklarını ifade ettiler. Toplantıda Mersin İdman Yurdu’nun eski görkemli günlerine geri dönmesi için birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde mücadele edileceği kararı alındı.  1925 yılında Mersin merkezli olarak kurulan Mersin İdman Yurdu, 2018 yılında 55 yıl aradan sonra tekrar amatör liglere düşmüş ve 26 Nisan 2019 tarihinde ağır borç yükü nedeniyle kapatılmıştı.

ALKAN: “HEDEFİMİZ 2. LİGE ÇIKMAK”

Öte yandan Bein Sports ekranlarında yayınlanan 'Futbolun Şehirleri' programına konuk olan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, “Mersin gerçek bir futbol kentidir. İlk hedefimiz ligde kalıcı olmaktı bunu da sağladık. Bu kent Süper Lig görmüş bir takıma sahip. Zamanında çok iyi futbolcuların forma giydiği bir takımdı. Ben de futbolcu olarak burada forma giyme şansı bulmuştum. Bu sene inşallah bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Değerli bir yönetimimiz var taraftarımız var. Kadro olarak da çok iyi bir kadromuz var. Çok güzel bir stadımız var” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA