Çukurova’da Olcay Orak istifa etti


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 8’nci haftasında Ankara’da Nesibe Aydın’a konuk olan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, rakibine 84-76 mağlup oldu.

 

Tarih : 12 Aralık 2021 Pazar 09:55

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nde Başantrenör Olcay Orak, 84-76 mağlubiyetle sona eren Nesibe Aydın maçının ardından istifa etti. Kulüp yönetimi istifanın kabul edildiğini ve tecrübeli hoca ile yolların ayrıldığını duyurdu.

ÇUKUROVA BASKETBOL'DA YOL AYRIMI

Konuya ilişkin kulüp yönetiminden yapılan açıklamada: "Kulübümüz, Başantrenörümüz Olcay Orak'ın sunmuş olduğu istifasını kabul etmiş, karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırmıştır. Çalışma süresi boyunca tüm enerjisini kulüp hedeflerimize ulaşmak için harcayan hocamıza, bugüne kadar verdiği tüm hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında kendisine kalpten başarılar diliyoruz. Üç kupa hedefiyle başladığımız bu sezonda amacımıza ulaşmamız için gerekli tüm yatırım ve planlamaları hem antrenör hem oyuncu bakımından titizlikle yapmaktayız. Başta şehrimiz Mersin olmak üzere, tüm taraftarlarımızın sezon sonunda tüm hedeflerimize ulaşacağımızdan şüphe duymamalarını istiyoruz. Çukurova Basketbol Kulübü olarak sezonu 3 kupa ile kapatacağımıza inancımız tam" denildi. Bu sezon Turuncu-lacivertli ekibin başında 6'sı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) olmak üzere toplam 14 resmi maça çıkan Olcay Orak, 3 maçta mağlubiyet üzüntüsü yaşadı.

SALON: TOBB ETÜ

HAKEMLER: Alper Özgök, Nazlı Çisil Güngör, Mesut Öztürk

NESİBE AYDIN: Alaina Coates 21, Harika Eldaş 12, Kamile Nacickaite 10, Jessica Thomas 25, Meltem Yıldızhan 10, Hülya Çoklar 4, Merve Uygül 2, Gülşah Duman

ÇUKUROVA BASKETBOL: Asena Yalçın 13, Shavonte Zellous 20, Tiffany Hayes 15, Sinem Ataş 10, Jasmine Thomas 13, Kristine Anigwe 2, Kuanitra Holingsvorth 3, Fatmanur Karakaş, Esra Ural Topuz, Yeliz Doğan

1'İNCİ PERİYOT: 18-14

İLK YARI: 46-37

3'ÜNCÜ PERİYOT: 66-48

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA