Büyükşehir takımlarından çifte galibiyet


Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik

 

Tarih : 20 Aralık 2021 Pazartesi 13:40

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) takımları mücadelelerine devam ediyor. Misli.com Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kadın Basketbol Takımı, aldıkları galibiyetlerle Mersinli sporseverleri sevindirdi.

ERKEK BASKETBOL TAKIMI SAHANIN GALİBİ OLDU

Misli.com Basketbol Ligi’nde 12’nci hafta mücadeleleri kapsamında Samsunspor ile karşılaşan Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, nefes kesen bir oyun ile karşılaşmayı 87-84 kazandı. Mersin Edip Burhan Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmanın ilk iki çeyreği sonunda konuk takım Samsunspor, karşılaşmanın devre arasına 4 sayı fark ile 38-42 galip girdi. Büyükşehir MSK, karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koyduğu etkili oyun ile karşılaşmanın üçüncü çeyreğini 59-59 berabere tamamlarken, dördüncü çeyreği 87-84 kazanarak karşılaşma sonunda salondan galip ayrılan taraf oldu. Karşılaşmanın en çok sayı kaydeden oyuncusu Travis Jermaine Washington Jr oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA