İçel, gol atamıyor


TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, ligin ilk yarısını lider Fethiyespor’un 16 puan gerisinde 6. Sırada tamamladı. Özellikle gol yollarında kısır bir ilk yarıyı geride bırakan İdman Yurdu, ligin ilk devresinde oynadığı 17 karşılaşmadan 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı ve 27 puan topladı. Oynadığı 17 müsabakadan sadece 17 gol atabilen İçel, Maç kalesinde ise 13 gol gördü. Grubunda en az gol atan 7 takımdan biri olan İçel, ligin ikinci yarısına golcü takviyesi için kolları sıvadı.

 

Tarih : 21 Aralık 2021 Salı 12:01

Necdet TAŞ

Ligin ilk yarısını lider Fethiyespor’un 16 puan gerisinde 6. Sırada tamamlayan büyük bir hayal kırıklığı yaratan İçel İdman Yurdu, özellikle gol yollarında kısır bir ilk yarıyı geride bıraktı. Ligin ilk devresinde oynadığı 17 karşılaşmadan 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan ve 27 puan toplayan kırmızı lacivertliler sadece 17 gol atabildi. Maç başına 1 gol atan İdman Yurdu, kalesinde ise 13 gol gördü. Grubunda en az gol atan 7 takımdan biri olan İçel, ligin ikinci yarısına golcü takviyesi için kolları sıvadı.  Ligde 27 puan ile 7’İnci sırada bulunan İçel İdman Yurdu ilk yarıyı 27 puanla bitirdi. Lider Fethiyespor ise bir maçı eksik 40 puanda bulunuyor. İkinci yarılar 16 Ocak'ta başlayacak ve ikinci yarının ilk maçında Ağrı 1970’e konuk olacak.

 “AMACIMIZ MUTLAK GALİBİYETTİ”

Son oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Modafen FK maçını değerlendiren İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, “İlk devre daha üstün taraf bizdik. İlk devre oyun ortadaydı hatta bizim biraz daha Modafen’den iyi olduğumuzu söyleyebilirim. İlk yarının sonuna doğru golü de bulduk. İkinci yarı rakip biraz daha açılacaktı, savunmada zaaflar verecekti ama daha 46. dakikada yediğimiz gol ve olumsuz hava koşulları oyunun bütün seyrini değiştirdi. İkinci yarı için iyi bir oyun sergileyemedik. 1-1 deplasmanda bir beraberlik ama biz 2 puan kaybettik bence. Uzun süredir yenilmiyoruz, üzgünüz. Berabere kalmak istemiyorduk. Amacımız mutlak galibiyetti” dedi.

“LİGE KÖTÜ BAŞLADIK”

Cem Kavçak’ın ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Ender Alkan, ligin ilk yarısını da değerlendirdi. Takımın lige kötü bir başlangıç yaptığını hatırlatan Alkan, “Sezona kötü başlayan bir takımımız vardı. Sonraki süreçte iyi bir çıkış yakaladık. Uzun süredir de yenilmiyoruz ama çok çok iyi oynadığımız pozisyon zenginliği olan maçları kazanamadık. Bunlar bizim için tabi ki büyük kayıplar. Bu takım, bu şehir, bu yönetim daha fazlasını hak ediyor. Biz de oyuncularımız da bunu biliyoruz. Hedefimiz bu takımı ve şehri hak ettiği liglere çıkarmak. Bu maçı kazansaydık ilk 4 içinde yer alabilirdik. Şu an 5 -6. sıradayız. Bu da takımımız için çok iyi bir ilk yarı geçmediğini gösterir. İkinci yarıya daha iyi hazırlanacağız” diye konuştu.

“HÜCUM HATTINA TAKVİYE YAPACAĞIZ”

Devre arasında takıma takviye yapılacağını da sözlerine ekleyen Alkan, “Tabi transferler de mutlaka olacaktır. Özellikle hücum hattına istediğimiz oyuncuları katabilirsek bence çok iyi bir takım mutlaka ortaya çıkacak. O nedenle ikinci yarıda transferle beraber çok iyi bir dönem geçirip, iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. Amacımız taraftarımızı mutlu edecek galibiyetler almak. Sadece yenilmemek değil farklı galibiyetler almayı amaçlıyoruz. Transferle mutlaka, en başta ben, ekibim, bütün takımım daha iyi çalışıp aklımızı yüreğimizi koyup hak ettiğimiz başarıyı elde edeceğiz. Taraftarımıza da bir özür borçluyuz. Bizi her geçen gün desteklemeye devam ediyorlar. Onları ilk yarı zaman zaman çok üzdük ama ikinci yarı onları daha mutlu etmek için çalışacağız. Umarım hak ettiğimiz yere ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA