Tarsus’ta kaptanlar gönderildi


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, yeni yıla radikal kararlarla girdi. Takımın kaptanlarından Nurullah Kaya ve Farhat Duman ile yollarını ayıran sarı lacivertliler, Diyarbekirspor forması giyen 1990 doğumlu stoper Volkan Altınsoy ve 1461 Trabzon’un başarılı orta saha oyuncusu Hakan Demir’i transfer etti.

 

Tarih : 2 Ocak 2022 Pazar 13:41

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaratan Tarsus İdman Yurdu Tarsus İdman Yurdu’nda ara transfer döneminde hareketlilik yaşanıyor. Sezona ‘Şampiyonluk” parolasıyla başlamasına rağmen ligin ilk yarısında gösterdiği kötü performansla, küme düşme hattına kadar gerileyen Sarı-Lacivertliler, takımı takviye ederek, ikinci yarıda arzu edilen neticeleri almayı hedefliyor.

 SAVUNMA VE ORTA SAHAYA TAKVİYE

Tarsus İdman Yurdu, 1461 Trabzon takımından 1998 doğumlu merkez orta saha oyuncusu Hakan Demir ile anlaşma sağladı. Kasımpaşa, Sultanbeyli Belediyespor 24 Erzincanspor formalarını da giyen Hakan Demir’le sözleşmeyi bizzat Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık imzaladı. Tarsus İdman Yurdu, Diyarbekirspor forması giyen 1990 doğumlu stoper Volkan Altınsoy ile de anlaşmaya vardı. Bugsaşspor, Keçiörengücü, Çankırıspor, Ankara Demirspor, Hatayspor, İnegölspor, Hekimoğlu, Kırşehir Belediyespor ve Diyarbekirspor için mücadele veren Volkan Altınsoy'la da Başkan Kırbıyık el sıkıştı.

 KAPTANLAR GÖNDERİLDİ

Bu arada Tarsus İdman Yurdu'nda kaptanlık da yapan Ferhat Duman ve Nurullah Kaya ile yollar ayrıldı.  2017 yılından beri Tarsus İdman Yurdu formasını giyen Nurullah Kaya kariyerini genellikle Mersin İdman Yurdu ve Tarsus İdman Yurdu'nda geçirmişti. 2003 yılında Tarsus İdman Yurdu’na transfer olan Ferhat Duman ise kariyerinin 14-15 yılını Tarsus İdman Yurdu'nda geçirdi.

KIRBIYIK: “ARTIK DİREKSİYON BENDE”

Transferleri sosyal medya hesabından duyuruna Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, “Transferler başladı, bu kez direksiyon bende. Tarsuslu hemşehrilerime. Tarsus İdman Yurdu ile ilgili takımda oynamadan para alan her kimse gidecek, İdman Yurdu’nun haricinde başka takım arayan gidecek. Yeniden takım kurmaksa kuracağız. Fakat şampiyon da olacağız. Kimse merak etmesin. Takım, üçkağıtçılar, cambazlarla yürümeyeceğini! Takım için mücadele edilmesi gerektiğini bilenlerle yürüyeceğiz. Yılbaşından sonra açıklama yapacağım. Şu anda Tarsus İdman Yurdu’nun bir borcu kalmamıştır. Yediğimiz kazıklardan Tarsus hiçbir şekilde zarar görmemiştir. Bütün kazıkları bana yapılmıştır” dedi.

ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR


Öte yandan İkinci yarının hazırlıklarını Antalya' da sürdüren Tarsus İdman Yurdu, antrenmanlarını sürdürüyor. Oldukça tempolu geçen çalışmalarda Teknik Direktör Gürses Kılıç sık sık oyunculara uyarılarda bulunuyor. Sakatlıktan dönen Uğur Aslan Kuru takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken; antrenmana yeni transferler Volkan Altınsoy ve Hakan Demir de katıldı. Bu arada TFF tarafından Sarı lacivertli takıma Bucaspor karşılaşmasında yaşanan saha olayları nedeniyle toplamda 20 bin TL para cezası verildi.

TRANNFERLER SÜRECEK

Volkan Altınsoy ve Hakan Demir transferlerini değerlendiren Kılıç, “Takım kaptanlarımızla yollarımızı ayırdık. Bugüne kadar kulübe verdikleri hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Transferler çalışmalarımız sürecek. Geçen gün de dediğim gibi birçok bölgeye birden fazla gereksiz transferler yapılmış. Bazı mevkilerde ise eksiklik var. Bunları tespit ettik. Devre arasında eksik mevkilere 4-5 oyuncu almak istiyoruz. Antalya kampımız çok verimli geçiyor. İkinci yarıda da yükseliş dönemini yaşayıp, üst sıralara çıkacağız ve Play Off’a kalıp oradan şansımızı zorlayarak 1. lige çıkmaya çalışacağız” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  Tarsus İdman Yurdu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA