Bize engel olmayın!


Mersin’in kardan en çok etkilenen ilçelerinden Çamlıyayla’da belediye ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu kar tatili için ilçeye gelen vatandaşlara çağrıda bulunan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, “Bizim gücümüzün ve enerjimizin bir kısmını da kar lastiği ve zincir takmadan ilçemize gelenler alıyor. Onları kurtarmaya çalışırken yol açma işlemleri aksıyor. Lütfen bizlere engel olmayın. Çamlıyayla’ya mümkün mertebe acil bir durum olmadığı müddetçe gelmeye çalışın. Gelmek isterseniz de lütfen ama lütfen kar lastiklerinizi ve zincirleriniz takıp öyle gelin” dedi.

 

Tarih : 1 Şubat 2022 Salı 13:01

“KAR LASTİKLERİNİZİ VE ZİNCİRLERİNİZİ TAKIN”

Mersin’in kardan en çok etkilenen ilçelerinden Çamlıyayla’da belediye ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çamlıyayla istikameti ve Tarsus’tan Çamlıyayla’ya seyir edecek araç sürücülerin yoğun şekilde devam eden kar yağışına karşın zincir ve kar lastikleri kullanmaları konusunda uyarılarda bulundu. Aynı zamanda zincir ve kar lastiği olmayan araç sürücülerinin geçişlerine izin verilmeyeceğini ifade eden Başkan Tepebağlı, “Çamlıyayla’da kar yağışı etkisini sürdürerek yağmaya devam ediyor. Belediye olarak gerek kepçe ve greyderlerimizle gerek diğer modern araçlarımızla yol açma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tabi burada Karayolları ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde güç birliği yapıyoruz. Çamlıyayla’ya gelecek olan vatandaşlarımızdan isteğimiz; lütfen gelirken kar lastiklerinizi ve zincirlerinizi takarak gelin” şeklinde konuştu.

“LÜTFEN ÇALIŞMALARIMIZA ENGEL OLMAYIN”

“Bizim gücümüzün ve enerjimizin bir kısmını da kar lastiği ve zincir takmadan ilçemize gelenler alıyor. Onları kurtarmaya çalışırken yol açma işlemleri aksıyor. Lütfen bizlere engel olmayın. Çamlıyayla gelmeden önce Topaklı, Beylice ve hatta Sarıçkoyağı dahil kar bulabilir ve buralarda kar zevkinizi tatmin edebilirsiniz” şeklinde konuşan Başkan Tepebağlı, “Çamlıyayla’ya da gelmek isterseniz baş tacısınız ama lütfen gelirken kar lastiklerinizi ve zincirlerinizi takın. Bizim çalışmalarımıza en azından engel olmayın. İlçe içi yolları sürekli açık tutmaya çalışıyoruz. Açtığımız yollar da genellikle tek şeritli yollar oluyor. Bu tek şeritli yolları da sizler gelip, zevkiniz için tıkıyorsunuz. Çamlıyayla’ya buyurun gelin ama merkeze kadar gelmenize gerek yok kar ve sucuk ekmek keyfinizi aşağıdaki mahallelerimizde de yapabilirsiniz. Çamlıyayla’ya mümkün mertebe acil bir durum olmadığı müddetçe gelmeye çalışın. Gelmek isterseniz de lütfen ama lütfen kar lastiklerinizi ve zincirleriniz takıp öyle gelin” dedi. NECDET TAŞ’IN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA