Anamur’da vakalar arttı, kaymakam uyardı


Son günlerde artan vakalarla ilgili tedbirli olunması çağrısında bulunan Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Başhekim ve İlçe Sağlık Müdürü ile birlikte artan vakalarla ilgili yaptığı istişare toplantısı sonucunda son günlerde Anamur’da kış ayları sebebiyle artan soğuk hava ve gribal enfeksiyonların da yayılmasıyla birlikte Covid-19 vakalarının da artış gösterdiğinin altını çizerek, bu nedenle de tüm vatandaşların maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 2 Şubat 2022 Çarşamba 13:52

Hüseyin KIRKGÖZ

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, son Günlerde artan vakalarla ilgili tedbirli olunması çağrısında bulundu. Son günlerde tüm ülkede olduğu gibi Anamur’da da görülen vaka artışlarına dikkat çeken Kaymakam Bozdemir, özellikle serviste ve yoğun bakım ünitelerinde yatan hastaların hatırlatma dozlarını yaptırmayan, ihmal eden vatandaşlardan oluştuğunun altını çizdi.

“HATIRLATMA DOZLARINI YAPTIRIN”

Vatandaşlara aşı yaptırmaları çağrısında bulunan Bozdemir, “Hatırlatma dozu yaptırmayan vatandaşlarımızın bir an önce hatırlatma dozlarını yaptırmalarını, özellikle yaşlı ve kronik hastalığı bulunanların tedbirlere daha dikkatli uymaları gerekir. Yaşlı ve kronik hastalığı bulunanların eş dost evlat ve torun ziyaretlerini en az düzeye indirmeleri gerekir. Başhekim ve İlçe Sağlık Müdürü ile birlikte artan vakalarla ilgili yaptığımız istişare toplantısı sonucunda son günlerde ilçemizde de kış ayları sebebiyle artan soğuk hava ve gribal enfeksiyonların da yayılmasıyla birlikte Covid-19 vakaların da artış gösterdiği,  bu nedenle de tüm vatandaşlarımızın maske mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri gerektiği bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA