Kaçak su iddialarına sert tepki


Yaşadığı Neptün Yalı Sitesi’nin havuz dolumu ile bahçe sulamasında su sayacı devre dışı bırakılarak, kaçak su kullanıldığını ortaya çıkaran MESKİ çalışanlarının işten çıkarıldığı iddialarına sert sözlerle yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Oturduğum sitede 2 adet saat var bununla ilgili ama yönetimin ihmalinden ötürü 2 bin 773 TL ceza kesildi. Bunu da 34 daire olarak ödeyeceğiz. Tutanağı tutan 2 kişiden biri halen çalışıyor. İşten çıkarılan kişinin eşi de halen MESKİ’de çalışıyor” dedi.

 

Tarih : 8 Şubat 2022 Salı 16:49

“SİTEDE OTURAN AKRABAM YOK”

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı 1. Birleşimi Başkan Vahap Seçer başkanlığında yapıldı. Toplantıya Başkan Seçer’in yaşadığı sitedeki kaçak su iddiaları damga vurdu. Konuyu gündeme getiren AK Partili Meclis Üyesi Mevlüt Ekmekçi, Başkan Seçer’den iddialarla ilgili yanıt vermesini ve olaya açıklık getirmesini istedi. AK Partili Ekmekçi’nin sorusunun ardından haberi yapan Yeni Akit Gazetesine sert sözlerle yüklenen Başkan Seçer, “Her siyasetçiye alçakça saldırılar olabilir. Bu da onlardan biri. 98 Model siteye ben 2009 yılında taşındım. O süreden bu yana ne yönetiminde ne de denetim kurulunda yer aldım. Şimdi buradaki havuda ve bahçe sulamasında kullanılan su kaçak mı değil mi, buradan cevap vereyim. Sitelerin artezyenlerinin kayıtlı olup, olmadığı bizim dönemimizde tespit edilmeye başlandı. Şimdi oturduğum sitede 2 adet saat var bununla ilgili ama yönetimin ihmalinden ötürü 2 bin 773 TL ceza kesildi. Bunu da 34 daire olarak ödeyeceğiz. Kaçak su yok ancak site yönetimin ihmalinden dolayı 2 bin 773 TL ceza kesildi. Haberde bahsedildiği gibi tutanağı tutan 2 kişiden biri halen çalışıyor. İşten çıkartılan kişinin eşi de halen MESKİ’de çalışıyor. Diyorlar ki başkanın akrabalarının oturduğu site. Sitem orada. Neptün Yalı Sitesi. Eğer bir tane akrabamın olduğu ispat edilsin ben belediye başkanlığından istifa edeceğim. Birinci dereceden, ikinci dereceden akrabam ispat edilsin ben belediye başkanlığından istifa edeceğim. Ama bunları ispat etmeyen, başta medya ve acemi siyasetçiler müfteridir, alçaktır, namussuzdur. Onları ispata davet ediyorum” dedi. NEŞET TORUN’UN HABERİ

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA