Mersinli fenomenden bir başarı daha


Mersin’de ilk kez düzenlenen Mersin Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Birçok ünlü ismin yer aldığı ödül töreninde yaptığı yardımseverlikle de bilinen fenomen Mehmet Furkan, yılın en iyi çıkış yapan erkek fenomeni ödülüne layık görüldü.

 

Tarih : 4 Mart 2022 Cuma 11:21

Aralarında Onur Akın, Ahmet Selçuk İlkan, Yılmaz Morgül, Özge Ulusoy gibi birçok ismin yer aldığı Mersin’de ilk kez düzenlenen ödül töreninde hayırseverliğiyle de bilinen Mehmet Furkan, yılın en iyi çıkış yapan erkek fenomeni ödülünü alarak Mersin’in bir kez daha gururu oldu.  Ödül töreni sonrası açıklama yapan fenomen Mehmet Furkan, “Beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Mersin’i tüm Türkiye’ye tanıtmaya ve Mersin’e ünlüleri getirmeye devam edeceğim. Sosyal medyada yaptığımız çalışmalarla hem Mersin’i tanıtıyoruz hem de Mersin’e ünlüleri getirterek Mersin’in tanıtımını yapmaya katkı sunuyoruz. Bu ödülü ben olarak değil, takipçilerimle birlikte biz aldık olarak yorumluyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan takipçilerime de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA