Mezitli’de kadınlar ‘Shirley Valentine’ oyununu izledi


Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesince ’Kadınlar Günü’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, kadınlar Sumru Yavrucuk’un ‘Shirley’ oyununu izledi.

 

Tarih : 10 Mart 2022 Perşembe 09:52

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kültür Merkezinde sahnelenen ve bir kadının var olma savaşı içerisinde Londra’dan Türkiye’ye uzanan öyküsünün anlatıldığı ‘Shirley’ ile sahnede adeta devleşen ünlü oyuncu Sumru Yavrucuk'un performansı büyük beğeni kazandı. İki perdelik oyunda, Yavrucuk’un performansı ile hüznü ve neşeyi bir arada geçiren sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. Bazı bölümleri interaktif hale gelen oyunda çalınan İzmir Marşına tüm seyirciler aynı anda eşlik edince renkli görüntüler ortaya çıktı. Oyunun sonunda, “Her şey ve her yer o kadınların becerikli elleriyle şekilleniyor” diyen sanatçı Sumru Yavrucuk, “Biz kadınız, hürüz ve akıllıyız. Başka da hiçbir şeye ihtiyacımız yok” dedi. Sergilediği performansıyla izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan usta oyuncu Sumru Yavrucuk'a, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından plaket verildi. Sahnede başarılarıyla kendisini ispat etmiş iki değerli kadınla birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Birisi sanatıyla olduğu kadar dik duruşuyla da örnek olmuş değerli tiyatrocumuz Sumru Yavrucuk, diğer yanımda da İstanbul’un mimarı Canan Kaftancıoğlu" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA