Başkan Yılmaz; “Nevruz, hepimizin ortak bayramıdır”


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Baharın gelişini, tabiatın dirilişini, bolluk ve bereketi simgeleyen Nevruz’un, Türk milletinin nesilden nesile aktararak günümüze kadar yaşattığı önemli bir değer olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; “Nevruz Bayramı’nın tüm dünyaya başta sağlık, barış, güzellikler ve yenilikler getirmesini diliyorum” dedi.

 

Tarih : 21 Mart 2022 Pazartesi 12:24

“Nevruz, varoluş destanımız olan Ergenekon’dan çıkış günüdür” diyen Başkan Yılmaz; “Türk dünyası, her yıl 21 Mart’ta Nevruz Bayramı’nı heyecanla karşılamaktadır. Nevruz’u gelecek nesillere aktarmak milletçe hepimizin ortak görevidir. Bizlere kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi hatırlatan bu anlamlı günü, gönül gönüle kutlayarak birbirimize daha da kenetlenmeliyiz. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin ve Türk dünyasının Nevruz Bayramı’nı kutluyor, barış ve kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA