Bozdoğan: “Atatürk Gösteri Merkezi’ni çok yakında hizmete açıyoruz”


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi Spor Kulübünde Asbaşkan İsmail Altun ve yöneticilerinden Dursun Güler ile bir araya geldi.

 

Tarih : 23 Mart 2022 Çarşamba 12:09

Yapım aşamasına olan ve içerisinde kafeterya, güreş, jimnastik, fitness ve boks salonların olacağı tesiste incelemelerde bulundu. Ziyaretin ardından Tarsus Belediyesi Spor Kulübü bir açıklama paylaşarak Başkan Bozdoğan’a teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sporun ve sporcularımızın her daim yanında olan Tarsus Belediye Başkanımız sayın Dr Haluk Bozdoğan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Bozdoğan ise, “Atatürk Gösteri Merkezi’ni, eksiklerin tamamlanmasının ardından halkımızın kullanımına açmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Sağlıklı bir yaşam için sağlıklı tesislerin hizmete açılması, spor ve gösteri sanatlarının icra edilmesi için koşulların uygun hale getirilmesi bilinciyle, Atatürk Gösteri Merkezi'ni çok yakında hizmete açıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA