TOBB’un Tarsus’a yaptırdığı okulun inşaatı Mayıs’ta bitiyor


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin "81 İl’e 81 Okul" Projesi kapsamında Tarsus’a yaptırdığı mesleki okulun inşaatında sona yaklaşıldı. Okul inşaat alanını ziyaret eden Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, teknik ekipten bilgi aldı. Okulun Mayıs ayında tamamlanması ve yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermesi planlanıyor.

 

Tarih : 21 Nisan 2022 Perşembe 11:44

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB’un Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre etmek ve iş dünyasının nitelikli elaman ihtiyacını gidermek amacıyla ülke genelinde yürüttüğü "81 İl’e 81 Okul" Projesi kapsamında Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarsus Ticaret Borsası’nın ortak girişimleri sonucu Tarsus’a kazandırdığı okul inşaat alanını ziyaret ederek teknik ekipten bilgi aldı. Buna göre Tarsus’un Kemalpaşa Mahallesi’nde 24 derslikten oluşan mesleki lisenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması ve yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermesi bekleniyor.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE”

 Tarsus TSO Başkanı Koçak, Tarsus’a mesleki okul kazandırmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Talebimizin olumlu değerlendirilerek hayata geçmesi gerçekten mutluluk verici. Desteklerinden dolayı TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere TOBB Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederiz. Bu proje gerçekten çok önemli bir proje. Piyasada talep gören niteliklere göre hazırlanan, yeni ve dinamik bir mesleki eğitim modelinin olumlu katkı sunacağına inanıyorum. Mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre ediyor. Bu sayede iş dünyası nitelikli ara eleman sorununa çözüm bulacak. Okulumuzun inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Tarsus’a ve iş dünyamıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

KOÇAK’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Öte yandan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı mesajında ‘’Ulu Önderimizin çocuklara armağan ettiği bu bayramı heyecanla karşılıyoruz. 102. yılımız kutlu olsun” dedi. Koçak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirttiği mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Ülkemizde ve tüm dünyada her yıl coşku ile kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. Yılına ulaştık. Ulu Önderimizin çocuklara armağan ettiği bu bayramı bu yıl da heyecanla karşılıyoruz. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan, milletimize ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımıza kutlu olsun. Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, 102. Yılımızı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum’’

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA