Cinayet zanlısı iki kardeş Tarsus’ta yakalandı


Mersin’in Tarsus ilçesi ile Gaziantep otoban yolunda öldürülen 2 kişinin katil zanlısı olarak yargılanırken, ’müebbet hapis’ cezasına çarptırılan 2 kardeş, Tarsus’ta yakalanarak cezaevine teslim edildi.

 

Tarih : 25 Temmuz 2022 Pazartesi 11:30

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, 2010 yılında Tarsus ilçesinde öldürülen Ö.Ç. ile Gaziantep otoban yolunda öldürülen M.E.'nin katil zanlısı olarak yargılandıkları mahkemece 'müebbet hapis' cezasına çarptırılan firari 2 kardeşin yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüpheli A.Ç. ve L.Ç.'nin bulunduğu adrese operasyon düzenleyen ekipler, zanlıları yakalayarak cezaevine teslim etti. Bu arada operasyon sırasında zorluk çıkaran ve yalan ihbarla çağrılan ambulansa zarar veren şahıslar da aynı çalışmada gözaltına alınırken, şüpheliler sevk edildikleri mahkemece serbest bırakıldı.

TARSUS’TA 3 OLAYDA 3 KİŞİ YARALANDI

Öte yandan yine Tarsus’ta 3 ayrı olayda bir kişi bıçakla, 2 kişi silahla yaralandı. Alınan bilgiye göre, Kavaklı Mahallesi 2408 Sokakta meydana gelen kavgada, A.K.(31) isimli kişi ayak bileklerinin 4 yerinden yaralandı. İkinci olayda ise Yeni Mahalle 40111 Sokakta E.Y. (36) kavga ettiği kişilerce bacak ve kalçasından bıçakla yaralandı. Olaydan sonra firar eden 1 kişi polis tarafından yakalandı. Son olayda ise Şehitlertepesi Mahallesi 3642 Sokakta yapılan sünnet töreninde tartışan kişilerden B.B. (32) dizinden tabancayla yaralandı. Polis yaptığı çalışmada 2 kişiyi gözaltına aldı. Üç olayda ise yaralıların hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA