Beşir Derneği Mersin’de bin kişiye aşure dağıttı


Beşir Derneği Mersin Şubesi, birlik, beraberlik, bolluk, bereket ve paylaşmanın simgesi Muharrem ayının onuncu günü olan "Aşure Günü" vesilesiyle yaklaşık bin kişiye aşure dağıttı.

 

Tarih : 13 Ağustos 2022 Cumartesi 14:34

Haber Merkezi

Vakıf medeniyetinin yardımlaşma ahlakını ve ruhunu yaşatmaya gayret eden Beşir Derneği Mersin Temsilciliği, her sene olduğu gibi bu yıl da gönüllülerin yoğun ve titiz çalışmalarıyla hazırladığı aşureleri vatandaşlara ikram etti. Mersin’de Ulu Cami önünde stantta hazırladıkları aşureler halka dağıtılırken, derneğin Mersin Temsilcisi Remzi Güzen, Aşure günü nedeniyle paylaşmanın önemini yeniden hatırlatmak, toplumda birlik, beraberlik, kardeşlik ve muhabbetin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla, tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin'de da böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Dernek yönetimi ve gönüllü üyeler adına aşure dağıtımına katılım sağlayan Mersinlilere teşekkür eden Güzen, manevi duyguların unutulmaması ve dinimizdeki paylaşmanın önemi açısından bu tarz etkinliklere devam edeceklerini belirtti. Derneğin gönüllü üyelerine de ayrıca teşekkür eden Güzen; “Yaklaşık bin kişilik aşureyi dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA