"Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar" etkinliği kırsalda!


Tarsus Belediyesi çocuklara yönelik yürüttüğü projelerine bir yenisini daha ekledi. Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tarsus Şehir Tiyatrosu tarafından "Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar" adlı etkinlik düzenlendi. İlk etkinlik Yenice Mahallesi’nde yapılarak, çocuklara yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Etkinlik kırsal mahallelerde sürdürülecek.

 

Tarih : 17 Ağustos 2022 Çarşamba 14:20

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz etkinlikleri kapsamında çocuklar için yeni etkinlikler düzenliyor. Çocuklarla drama eğitimi, takı atölyesi, geleneksel çocuk oyunları ve canlı müzik çalışması gerçekleştiriliyor. Tarsus’un kırsal mahallelerinde yaşayan çocukların tatilde boş zamanlarını verimli kullanmalarını sağlayan etkinlikte, çocuklar hem eğlenme hem de öğrenme fırsatını buluyor.

KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇOCUKLARA ULAŞILIYOR

Yenice Mahallesi’nde yapılan, “Oynaya Oynaya Gelin Çocuklar" etkinliğinde çocukların kültürel ve sanatsal gelişimlerini destekleme kapsamında drama eğitimi verildi. Tarsus Şehir Tiyatrosu ekibi çocukların yüzlerini boyayarak etkinliği renklendirdi. El becerilerini destekleme amaçlı ise takı atölyesinde çocuklar kendilerini geliştirdi. Etkinliğin sonunda birbirinden eğlenceli şarkılar söylenerek müzik şöleni yaşandı. Tarsus Şehir Tiyatrosu tarafından şehir merkezinde verilen drama eğitiminin her çocuğa ulaşması kapsamında, kırsal mahallelerde yaşayan çocukların faydalanması amaçlandı. Sosyalleşme sürecini destekleyen etkinlik sayesinde çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenmenin tadını çıkaracak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA