Altunok’tan şenliklere davet


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilçede düzenleyecekleri zafer şenliklerine tüm Silifkelileri davet etti.

 

Tarih : 19 Ağustos 2022 Cuma 13:08

Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Bu yıl büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağımız 30 Ağustos zafer bayramı etkinlikleri içerisinde biz de belediye olarak bir konser düzenleyeceğiz. Halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağımız zafer bayramı coşkusunu ünlü ses sanatçılarının da katılımıyla ilkini Anıt meydanında gerçekleştireceğiz.  Halk konserlerimiz daha sonra Atakent, Taşucu, Gökbelen ve Mara mahallelerimizde devam edecektir. Festival tadında bir coşkuyla kutlayacağımız 30 Ağustos zafer bayramı etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. Silifke Belediyesi tarafından 24-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan şenliklerde ünlü ses sanatçıları Derya Bedavacı, Norm Ender, Hüseyin Kağıt, Gece Yolcuları ve İnci Mercan’ın sahne alacağı da öğrenildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA