Akkoza Gazetesi 26. yaşına girdi


Tarsus’ta haftalık 8 sayfa ofset olarak yayınlanan Akkoza gazetesi 26. yayın yılına girdi. Bu nedenle bir tanıtım lansmanı yapıldı ve kokteyl ikram edildi.

 

Tarih : 1 Ekim 2022 Cumartesi 11:49

Haber Merkezi

Tanıtım ve kokteyl sunumuna  Tarsus  Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, siyasi partilerin ilçe başkanları, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okuyucular ve davetliler katıldı. Açılışta gazetenin rejisörü ve görüntü ve haber müdürü Erdal Alakaş tarafından hazırlanan haberlerden özet görüntüler ve şehrimizin ileri gelenleri ile yapılan roportajlar ekrana getirildi. Daha sonra Akkoza Medya’nın  1989 yılındaki kuruluşu, sonra 1997 yılında basın sektörüne girişi dile getirildi. Cumali Çıkla tarafından kurulan tesisin 2009 yılından bu yana  Hasan Selenoğlu yönetiminde  faaliyetini sürdürdüğü anlatıldı. Ardından başkan Haluk Bozdoğan ve diğer protokol yetkilileri açılış kurdelesini gazete sahibi Hasan Selenoğlu ve Akkoza personeli ile birlikte kestiler. Konuklara pasta ve içecek ikramında bulunulurken, bazı okurlar ise Selenoğlu’na ilginç hediyeler vererek tebrik ettiler. Gazete sahibi Hasan Selenoğlu da yaptığı konuşmada“Merhaba Değerli Dostlarımız.. 30 Eylül 1997 yılından bu yana basın sektöründe de yer alan Akkoza’nın 26. yılını kutluyoruz. Gazetemizin 26'ıncı kuruluş yıldönümü ve Akkoza Medya Grubumuzun 1'inci yıl tanıtım lansmanına katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA