Silifke Belediyesi 16 adet taşınmazı satılığa çıkartıyor


Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre, Silifke Belediye Başkanlığı’ndan 16 adet taşınmaz satışı yapılacaktır.

 

Tarih : 8 Kasım 2022 Salı 09:39

Haber Merkezi

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre,  Silifke Belediye Başkanlığı'ndan 16 adet taşınmaz satışı yapılacaktır. Mülkiyeti Silifke Belediyesi’ne ait 16 adet taşınmazın 2886  Sayılı  Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre Açık Teklif (arttırma) usulü ihale ile satışı yapılacaktır. İhale, Saray mahallesi İnönü Bulvarı No:1 Silifke/MERSİN adresinde bulunan Silifke Belediyesi Hizmet Binası 3.kat Meclis Salonunda yapılacaktır. İhaleye katılacak olanların ihale şartnamesini ve eklerini Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 250,00 TL karşılığında satın almaları zorunludur. Şartname ve ekleri Belediyemiz Hizmet Binası 1.katta bulunan Emlak İstimlak Müdürlüğünde görülebilir ve satın alınabilir. Ayrıca www.silifke.bel.tr/ adresinden taşınmaz mal satış ihale ilanı ve şartnamesine ulaşılabilir.

Ayrıntılı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA