MTSO başkanlık seçimleri iptal edildi


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimleri bazı komitelerin itirazları nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

 

Tarih : 8 Kasım 2022 Salı 13:10

MTSO’da yapılan seçimlere itirazlar, seçimleri erteletti. Bazı komite seçimlerinde oy kullanmadaki yaşanan usulsüzlükler, sandık memurların seçim hususunda bilgi eksikliği, üzerine Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı seçimlerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi. Seçimlerin yapılan itirazların değerlendirilmesi sonrası seçim kurulunun belirleyeceği bir tarihte yapılacağı belirtildi.

“KARARI DOĞRU BULUYORUZ”

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 14 Nolu Meslek Komitesi İkamet Amaçlı İnşaat ve Emlak’tan aday olan Işkın Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş kararı değerlendirerek, “Biz her zaman hak edenin kazanmasını istedik. Ancak gördük ki sahada seçimi kazanamayacağını anlayanlar yanlış işlere bulaştılar. Bizler sadece seçimlerin daha şeffaf, demokratik bir ortamda ve dürüst bir şekilde seçimlerin yapılmasını istedik. Bu yüzden de Mersin İl Seçim Kurulunun yapılan itirazları değerlendirip seçimleri ileri bir tarihe ertelenmesini doğru buluyoruz. Bundan sonraki süreçte seçime gölge düşüren kimler varsa da bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Seçim esnasında “oy kullanma işleminde kişiye sıkı sıkıya bağlı haklardan olan oy kullanma” hususunda oy kullanmaya gelmeyen gerek şehir içindeki seçmen, gerek şehir dışındaki seçmen, gerekse de yurt dışındaki seçmenler adına oylar kullanıldı Bu sahtecilik ile ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. İspat edildiği anda iş adamlarına gözaltı kararı verilecektir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA