Altunok, “Halkımızın Hizmetindeyiz”


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezinde bulunan köprüler, park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanlarda ışıklandırma çalışmalarının sürdürdüğünü bildirdi.

 

Tarih : 24 Kasım 2022 Perşembe 12:49

Haber Merkezi

Kent merkezinde bulunan cadde, sokak ve  parklarda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Gazi, Sarıcalar, Sayağzı ve Göksu mahallelerinde yürütülen aydınlatma çalışmalarını yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “İlçe merkezimizde bulunan mevcut köprülerde,  park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanların aydınlatılması ile ilgili olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Plan ve Proje Müdürlüğümüz tarafından ortaklaşa bir çalışma yürütüyoruz. Belediyemizin hazırladığı bu projeyle birlikte vatandaşlarımızın kullandığı köprüler, park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanların daha aydınlık, daha ekonomik ve daha güvenli hale getirilmesini sağladık.  Bu projemizle birlikte özellikle akşam saatlerinde yayaların güvenli ve aydınlık bir ortamda yürüyebilmeleri için aydınlatma çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Bu projemizle birlikte kent merkezimizde bulunan köprülerimiz, park, bahçe, cadde, sokak ve yeşil alanların bazı bölgelerinin karanlık bir görünümden kurtulmasını sağlayacağız. Tüm bu hizmetlerimiz halkımız içindir.  Halkımız hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. Vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA