Altunok, çocukları sevindirdi


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, vatandaş, esnaf ve belediye hizmet alanlarını ziyareti esnasında çocuklara çeşitli hediyeler vererek çocukların sevinçlerine ortak oldu.

 

Tarih : 9 Aralık 2022 Cuma 12:08

Haber Merkezi

Makam aracı ve özel aracında çocuklar için taşıdığı çeşitli oyuncakları onlarla bir araya geldikçe, çocuklara hediye ederken, onların mutluluğuna da bu vesile ile ortak oluyor. Özellikle kırsal mahalle ziyaretlerinde çocukları sevindiren Silifke Belediye Başkanı Altunok, “Kent merkezimizin yanı sıra kırsal mahallelerimize yönelik ziyaretlerimi sürdürüyorum. Belediye olarak  mahallelerde yürüttüğümüz çalışmaları yerinde incelerken vatandaşlarımızla da bir araya geliyoruz. Onların sorun ve isteklerini dinleyerek çözümü konusunda planlamalar yapıyoruz. Bu ziyaretlerimiz esnasında bizleri karşılıksız sevgileriyle ve tebessümleriyle karşılayan çocuklarımızı biz de küçük hediyelerle sevindiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanındayız. Çocukları çok seviyorum. Cenabı Allah yüzlerinden gülücükleri eksik etmesin. Onların mutlu olması bizleri fazlası ile memnun ediyor. Çocuklarımızı sevindirmeye devam edeceğiz” diyerek, çocukların mutlu edilmesinin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA